Великие Украинцы

Тема

« <- < 47 48 49 50 51 > »
Пов╕домлень: 104
УПА за ╕ проти...
17.12.2007 10:28
Пов╕домлень: 520
Перегляд╕в: 10838
Чому для нас укра╖нц╕в УПА виклика╓ неоднозачну реакц╕ю?
Для одних вони боролись за Укра╖ну для ╕нших були вбивцями, фашистами. Н╕хто з противник╕в не задумувався чому на Зах╕дн╕й Укра╖н╕ ╖м ставлять пам"ятники, ╖х шанують як ветеран╕в, надають п╕льги про них складають п╕сн╕, колядки ? Х╕ба людей,як╕ вбивали мирне населення,проводили каральн╕ операц╕╖ одним словом знищували св╕й народ шанували? Противники закинуть вони вбивали вчител╕в, колгоспник╕в ╕ т.д. У в╕дпов╕дь я скажу малов╕домий факт,що ╕снували загони псевдо УПА ,як╕ д╕яли п╕д УПА, як╕ вбивали, мордували, грабували для того щоб налаштувати м╕сцеве населення проти повстанц╕в .Ще один закид :попл╕чники фашист╕в .Для Бандери н╕мц╕ були союзниками до проголошення незалежност╕ у 41 роц╕. П╕сля проголошення були масов╕ арешти пров╕дних нац╕онал╕ст╕в.
Бандера сид╕в в концтабор╕. Випустили н╕мц╕ бо розум╕ли в╕йну програють,а Бандера може очолити боротьбу проти б╕льшовик╕в. ОУН-УПА воювала на три фронти з Фашистами, комун╕стами ╕ поляками. Не маючи п╕дтримки з жодно╖ сторони здобували артилер╕ю, амун╕ц╕ю, зброю, шили форму, друкували грош╕, мали сво╖ шпитал╕. Це була структура яка контолювала ц╕л╕ райони. Погодьтесь не типова для укра╖нц╕в самоорган╕зац╕я, дисципл╕на, порядок.А чого варту╓ Служба Безпеки УПА ,яка в╕дхилила 5 спроб вбити Бандеру.Це дало можлив╕сть боротись з б╕льшовиками до к╕нця 50 -х
Роман Шухевич (генерал Чупринка) не п╕шов за кордон,а боровся до к╕нця("хлопц╕ мен╕ в╕рять,я буду з ними до к╕нця) Народ з╕ Сх╕дно╖ Укра╖ни прочитайте малов╕дом╕ факти з ╕стор╕╖,не користуйтесь тавром б╕льшовик╕в. В УПА служили рос╕яни, ╓вре╖, грузини ╕ ╕н. Нац╕ональност╕ .Поважайте людей, як╕ знають ╕стор╕ю УПА в╕д батьк╕в,д╕д╕в,р╕дних...Слава Укра╖н╕! Героям Слава!
Пов╕домлень: 2165
30.09.2008 11:56
Хочешь и дальше развивать тему "социально благополучного" востока и "дикого" запада?

Не слышал про такую тему.
Пов╕домлень: 1329
30.09.2008 12:04
Не слышал про такую тему. А не замети,что именно пытается доказать,или показать в последних своих постах "маленькая витренка"?
Я ярый антисавэтчик и антикамуняка.Этим все сказано.
Пов╕домлень: 2165
30.09.2008 12:10
Заметил.
30.09.2008 12:14
Заметил. Дружбу и братство между регионами Украины?
Пов╕домлень: 1046
30.09.2008 12:50
23456

Взагал╕- то я мала на уваз╕ не вс╕х укра╖нц╕в ╕ нав╕ть не вс╕х галичан, але б╕льшу частину мешканц╕в Зах╕дно╖ Укра╖ни: там в багатьох с╕м"ях по ст╕льки д╕тей, що батьки з л╕ку збиваються, що там казати вже про ╖хню осв╕ту...

Щось недуже пом╕тила такий вже великий кв╕тник ╕нтелигенц╕╖ та високоосв╕ченого люду на ╕ндуст╕альному Сход╕, де мен╕ довелося нав╕ть прожити та попрацювати б╕льше року. Мабуть, металург╕йн╕ заводи, ╖х викиди та шахти не досить спияють натхненню та творчо╖ д╕яльност╕. А ЗУ, зокрема Черновецька область, вважа╓ться кувальнею в╕домих укра╖нських композитор╕в, сп╕вак╕в, основоположник╕в укра╖нсько╖ естрадно╖ п╕сн╕, укра╖нського к╕нематографу- одн╕ з самих в╕домих: Солом╕я Крушельницька, Назар╕й Яремчук, Володимир ╤васюк, Дмитро Гнатюк, Соф╕я Ротару, Л╕л╕я Сандулеса, актори ╤ван Миколайчук, Богдан Ступка та ╕нш╕ (може когось забула чи не знаю).
Пов╕домлень: 1742
30.09.2008 14:01
сравнения количесвта людей с высшим образованием в ЗУ при славной бабце Австрии и отце родном Польше и при клятой советской власти? Такая статистика вообще существует?

╢ така статистика. Купа цифр, як╕ коливаються в сторону зменшення в кризов╕ пер╕оди. Напр. в пер╕од наполеон╕вських во╓н, 1830-31, 1846-48, ╕ наступних св╕тових во╓н. Мес╕анство радянсько╖ влади в сфер╕ вищо╖ осв╕ти (як ╕ в промисловост╕) ╓ ╕сну╓ лише в уяв╕ комуняцьких ╕деолог╕в ╕ ╖хн╕х п╕дгавкувач╕в. Польсько-п╕лсудська влада для вступу у вуз встановлювала нац╕ональн╕ квоти, москалосовдеп╕вська-- класов╕. Згодом квоти плавно переросли у хабарну планку. За додаткову суму ╕ "некомсомольц╕в" "не бачили".

По всюдно розписували про галицьк╕ злидн╕ в осв╕т╕, замовчуючи нав╕ть р╕вень зарплат вчителя в австр╕йський ╕ польський пер╕од. А р╕вень був такий, що можна було прислугу домашню оплачувати. Не кажучи вже про реальну перспективу продовження навчання ╕ стажування у ╕нших ╓вропейських вузах.
Читаю лише конструктив. Хамство ╕ матюки на╖вного гомосексуального психопата vote , буйнобожев╕льного ол╕гофрен╕чного иванка та ╕ншого обд╕леного ╕ звиродн╕лого кацапомоскалья ╕гнору╓ться:)
Пов╕домлень: 9
01.10.2008 7:52
Иди нахуй отсюда.Я маю на увази твою хуйню,как и тебя статистичку-демографичку по захидным регионах.В смысле нормальна людына таку хуйню как ты написала, никогда не напишет. Блядота совковая.

М╕г би хоча б мо╓ пов╕домлення вид╕лити як цитату, чи ти ╕ це не вм╕╓ш робити?!Зак╕нчились аргументи- перейшов на особистост╕?!В╕таю,у тебе дуже багатий словниковий запас!

А щодо "статистики и демографии" по Зах╕дним рег╕онам, та що тут ще казати, коли кожен день у новинах:"на Р╕вненщин╕ мати вбила дитину,на ╤вано-франк╕вщин╕ затримано парт╕ю кока╖на,у Тернопол╕ викрито п╕дп╕льний цех на якому експлотували малол╕тн╕х д╕тей, та з╕ вс╕╓╖ Зах╕дно╖ Укра╖ни ж╕нки пов╕ями працюють закордоном..." тощо.Оце так культура, о це так осв╕та, о це так наука!)

Зв╕дки вам в╕домо, хто така нормальна людина, адже зрозум╕ло, що Ви такою людиною не явля╓тесь!╤, дореч╕, досить писати "кацапською" мовою- ви ж укра╖нець, та ще ╕ нац╕онал╕ст, а пишете рос╕йською-не гарно...
01.10.2008 12:04
23456 Ты статистику по востоку смотришь? Иди нахуй отсюда......

23456Нахуй....Тебя пиздить надо,а не лечить(это в смысле аргументировать свою точку зрения перед тобой).Кто ты трансексуал,покинувший форум мальчиком и вернувшийся девочкой,или чемто еще ???

НАХУЙ...НА ХУЙ.
01.10.2008 12:05
23456 Ты статистику по востоку смотришь? Иди нахуй отсюда......

23456Нахуй....Тебя пиздить надо,а не лечить(это в смысле аргументировать свою точку зрения перед тобой).Кто ты трансексуал,покинувший форум мальчиком и вернувшийся девочкой,или чемто еще ???

НАХУЙ...НА ХУЙ.

Выделяю тебя лично и персонально......НАХУЙ.НАХУЙ
01.10.2008 12:08
Выдиляю индивидуально

23456 Ты волос,упавший из пизды витренки.

Как-то еще выделить...?
« <- < 47 48 49 50 51 > »