Великие Украинцы

Тема

« <- < 6 7 8
Пов╕домлень: 13
╤сус Хрестос - Найвеличн╕ший Укра╖нець
(Прийшов час поглянути правд╕ у в╕чч╕...)
09.12.2007 2:45
Пов╕домлень: 73
Перегляд╕в: 4232
Найб╕льший Укра╖нець (доповнено)

Всю статтю, з малюнками та посиланнями на джерела, можна прочитати на Народному оглядач╕
22:23 3.12.2007

Спровокована телеканалом "╤нтер" всеукра╖нська дискус╕я розкрива╓ найголовн╕шу та╓мницю Укра╖ни

Резонансний проект "Велик╕ Укра╖нц╕" прагне розширити наш╕ уявлення про те, кого можна вважати укра╖нцем. Наприклад, до списку укра╖нц╕в — кандидат╕в на звання «велик╕» — включен╕ Лейба Бронштейн (Троцький), Голда Ме╖р (прем’╓р-м╕н╕стр ╤зра╖лю), Баал-Шем-Тов (засновник хасидизму), З╕но Давидофф (торговець тютюном), Михайло Булгаков та Аркад╕й Гайдар (рос╕йськ╕ письменники). Автори проекту просувають думку, що людина може вважатися укра╖нцем через те, що ╖╖ доля була пов’язана з укра╖нською землею. Тобто вплив укра╖нсько╖ земл╕ визна╓ться наст╕льки потужним, що залиша╓ на будь-кому особливий в╕дбиток, сприятливий для творчост╕.

З тезою про важлив╕сть чинника земл╕ не можна не погодитись. В╕домо, що кожний край ма╓ сво╓ особливе енергетичне поле — сво╓р╕дну ауру, що вплива╓ на все живе. Енергетика земл╕ форму╓ ментальн╕сть ╕ генотип укор╕неного в н╕й народу. Окр╕м того, людина звика╓ до комплексу м╕кроелемент╕в, що м╕стяться в вод╕, молоц╕, овочах, фруктах, ягодах. В результат╕ сп╕льного розвитку земля ╕ кор╕нний народ зливаються в ╓диний геосоц╕альний орган╕зм. В╕н ╕сну╓ ст╕льки часу, ск╕льки ╕сну╓ край, заселений укор╕неним народом.
Востанн╓ зм╕нено: користувачем Mahasun
Пов╕домлень: 57
29.07.2008 22:39
З ДНЕМ XРЕЩЕНЯ РУС╤-УКРА╥НИ НАШ╤ Р╤ДНЕСЕНЬК╤ УКРА╤НЦI. Ми укра╖нц╕ з Канади в╕та╓мо ус╕х з рад╕сним святом поверненя укра╖нских рeл╕кв╕й й старадавньо╖ ╕стор╕╖ до СВЯТО╥ УКРА╥НИ-РУСI. Використовуюсь нагодой цього сайту наш╕ вилик╕ сп╕вчуття з приводу еколог╕чно╖ б╕дою що посягла Укра╖ну, я осбиство п╕дняла на ноги ус╕ в╕дд╕ли тут у Торонто про терм╕нову допомогу наш╕й р╕днесенько╖ Укра╖ни. Ми спов╕домля╓мо вас що ми Укра╖нц╕ Канади вас не забули й допомога вже вируша╓. Як що╓ в Укра╖н╕ ╓ як╕сь орган╕зац╕╖ що до спец. п╕дрозд╕л╕в як╕ готов╕ перебудовувати людськi ма╓тки прошу зголоситися, я й мо╖ д╕ти при╖димо за св╕й рахунок на допомогу. Дякую З Коханням до Укра╖ни В╕ктор╕я

Це мо╓ звертання ло укра╖нсько╖ громади у Торонто

Добрий ден╕ Шановна Укра╖нсь -Канадська громада

До вас зверта╓тся по допомогу пан╕ В╕ктор╕я Шаганенко з приводу наданя наш╕м р╕днесеньки постраждалим в╕д п╕в╕ю укра╖нцям, на западн╕й Укра╖н╕ й Криму. Я особисто зателефонувала до Укра╖ни й навела контакт з телебаченя 5 каналy на Укра╖н╕, то му що мен╕ не ма╓ до кого дзвонити мо╖ р╕дн╕ вжепомерли давно. Тобо я запропонувала в╕дкрити горяч╕ л╕н╕╖ допомоги постраждалим в╕д повен╕в й вони зголосилися й в╕д╕слали мен╕ ╢-ма╕л що до поштових переклад╕в, я токож особисто з контактувала вс╕ма мережами як╕ мешкають у Торонт╕ про контакти де можливо принести речову й харчову допомоги зa дла Укра╖ни, шановн╕ ми не ма╓мо лишатися посторонь тод╕ колии наша Р╕днесенька Укра╖на потребуе нас в╕дкрийте ваш╕ щ╕р╕ сердця й допомож╕ть в це мить нашим людям. Я маю контакти тут у Торонт╕ й на Укра╖н╕ складемо пакунки або грошов╕ допомоги разом щоб вони потрапили за призначеня й вчасно тод╕ коли вони потребують.

Контакт у Тoronto: Хрестина Б╕дяк тел:416-763-6883 або гршов╕ перекази ╢ДРПОУ-33426782,р/р №35425005001991 на банк ГУДКУ y ╤вано-Франк╕вськ╕й област╕ МФО 836014 з позначкою що «додопомоги потерп╕л╕м у насл╕док повен╕ у ╤вано-Франк╕вськ╕й»

З КОХАННЯМ ДО УКРА╥НИ!
УКРА╥НО СЕРДЦЕ МО╢,
ТИ ПОВСТАЛА Й ЗВ╤ЛЬНИЛАСЬ,
З Г╤Р КАРПАТ НЕСЕТСЯ ГОМ╤Н-ВОЛ╤ ,
З Г╤Р КАРПАТ НЕСЕТСЯ П╤СНЯ
Пов╕домлень: 57
29.07.2008 22:45
КИ╥ВСЬКЕ КНЯЗ╤ВСТВО

Початок Укра╖нсько╖ держави

М╕сце Ки╖в й перш╕ Kняз╕ Аскольд, Дир та Олег

Ки╖в - найстар╕ше й найкраще укра╖нське м╕сце. Воно завжди було столицею Укра╖ни. Конкретно╖ дати не ма╓мо, але зна╓мо що ╕снувало воно й було подубовано укра╖нцями ще пере тим, як вони прийняли хрестианську в╕ру. Нажаль, ми не ма╓ запис╕в про це тому що перед приняттям христиансько╖ в╕ри укра╖нц╕ не вм╕ли писатий читати.

Приблизн╕ записи про народженя Ки╓ва мають греки, тому що вони волод╕ли писаням, а це ╓ свище 1500 рок╕в. Греки завжди при╖здили за товарами аж до Ки╖ва й коли вони скупували товари вони це щ╕льно записували у сво╖х товарних книжках, тим часом вони записували що ц╕кавогой ╓ i коли було це в т╕м ч╕ ╕ншому м╕сц╕.

Греки саме й зазначали в записках з восьмого стор╕ч ча по Хистов╕, що тод╕ були в Ки╖в╕, на Укра╖н╕. Назва Укра╖на була надана греками й походить вона з╕ слова у-кра-ю тобто люди й м╕сцев╕сть яка сто╖ть на краечку, вкопаного глибокого р╕ва навколо наповненого водою, тай поставлена високо, з гострим парканом й з м╕сцевими брамами.

Про Ки╖вського Князя Олега

Олeга боялися й шанували за в╕двагу сво╖й чуж╕, ╕ вже нав╕ть найстарш╕ тод╕ ╕мператор Грец╕╖ (В╕зант╕╖ ╖) Олег в╕в зними як р╕вний з р╕вним. Насл╕дком так╕╖ переговор╕в був торговецкий догов╕р, який уклав князь Олег з греками в роц╕ 911. Цей догов╕р записаний в грецк╕й й укра╖нський ╖стор╕╖, ╕ тому зна╓мо, щоце ╓ певна под╕я.

П╕д договором п╕дписався тод╕ князь Олег так: "ОЛЕГ, ВЕЛИКИЙ КНЯЗЬ УКРА╥НСЬКИЙ"

╤стор╕я буде дал╕ прошу сл╕дкувати
З КОХАННЯМ ДО УКРА╥НИ!
УКРА╥НО СЕРДЦЕ МО╢,
ТИ ПОВСТАЛА Й ЗВ╤ЛЬНИЛАСЬ,
З Г╤Р КАРПАТ НЕСЕТСЯ ГОМ╤Н-ВОЛ╤ ,
З Г╤Р КАРПАТ НЕСЕТСЯ П╤СНЯ
Пов╕домлень: 2788
30.07.2008 1:53
Як що╓ в Укра╖н╕ ╓ як╕сь орган╕зац╕╖ що до спец. п╕дрозд╕л╕в як╕ готов╕ перебудовувати людськi ма╓тки прошу зголоситися, я й мо╖ д╕ти при╖димо за св╕й рахунок на допомогу

Благородно... приезжайте, работы на всех хватит.

А вот зачем вы историю переписываете неясно, неужели только для того чтоб с вас посмеялись?
Мой друг - Путин
« <- < 6 7 8