Великие Украинцы
ИНТЕР
рос
укр
В╕део
генеральний спонсор
Новини
Про проект
Концепц╕я проекту
Ведуч╕ проекту
Команда проекту
TOP 11-100
Голосування
Телеформат
Постат╕
Адвокати
╤нш╕ Велик╕
FAQ
Точка зору
Форум
Зворотний зв'язок
Партнери
Тема

Правила форуму
В╕та╓мо, гостю
Вх╕д
Ре╓страц╕я
Форум
»
Про проект
»
Постат╕
»
╤сус Хрестос - Найвеличн╕ший Укра╖нець
»
«
<-
<
5
6
7
8
>
»
Mahasun
Пов╕домлень:
13
Сайт:
http://yourcashcow.biz/index.php?spon=22202
╤сус Хрестос - Найвеличн╕ший Укра╖нець
(Прийшов час поглянути правд╕ у в╕чч╕...)
09.12.2007 2:45
Пов╕домлень:
73
Перегляд╕в:
4235
Найб╕льший Укра╖нець (доповнено)
Всю статтю, з малюнками та посиланнями на джерела, можна прочитати на
Народному оглядач╕
22:23 3.12.2007
Спровокована телеканалом "╤нтер" всеукра╖нська дискус╕я розкрива╓ найголовн╕шу та╓мницю Укра╖ни
Резонансний проект "Велик╕ Укра╖нц╕" прагне розширити наш╕ уявлення про те, кого можна вважати укра╖нцем. Наприклад, до списку укра╖нц╕в — кандидат╕в на звання «велик╕» — включен╕ Лейба Бронштейн (Троцький), Голда Ме╖р (прем’╓р-м╕н╕стр ╤зра╖лю), Баал-Шем-Тов (засновник хасидизму), З╕но Давидофф (торговець тютюном), Михайло Булгаков та Аркад╕й Гайдар (рос╕йськ╕ письменники). Автори проекту просувають думку, що людина може вважатися укра╖нцем через те, що ╖╖ доля була пов’язана з укра╖нською землею. Тобто вплив укра╖нсько╖ земл╕ визна╓ться наст╕льки потужним, що залиша╓ на будь-кому особливий в╕дбиток, сприятливий для творчост╕.
З тезою про важлив╕сть чинника земл╕ не можна не погодитись. В╕домо, що кожний край ма╓ сво╓ особливе енергетичне поле — сво╓р╕дну ауру, що вплива╓ на все живе. Енергетика земл╕ форму╓ ментальн╕сть ╕ генотип укор╕неного в н╕й народу. Окр╕м того, людина звика╓ до комплексу м╕кроелемент╕в, що м╕стяться в вод╕, молоц╕, овочах, фруктах, ягодах. В результат╕ сп╕льного розвитку земля ╕ кор╕нний народ зливаються в ╓диний геосоц╕альний орган╕зм. В╕н ╕сну╓ ст╕льки часу, ск╕льки ╕сну╓ край, заселений укор╕неним народом.
Востанн╓ зм╕нено: користувачем
Mahasun
r2007
Пов╕домлень:
26
29.01.2008 20:44
Коловорот
А як ви прокоменту╓те, що в книз╕(б╕бл╕╖) написано, що ╤сус був обр╕заний?
Вс╕ 4 ╓вангел╕я починаються з еп╕зоду хрещення ╤суса в Йордан╕. Все, що дописано до цього моменту в ╓вангел╕ях Матв╕я, Луки та ╤вана ╓ доведеними фальшивими вставками, як╕ суперечать одна одн╕й та ╕сторичним реал╕ям (див. http://observer.sd.org.ua/news.php?id=12075 )
Про "обр╕зання" ╤суса якраз ╕ розпов╕да╓ться в так╕й вставц╕: "
Як сповнилось в╕с╕м день, коли мали обр╕зати хлоп’ятко, назвали його ╤сус, ╕м’я, що дав був ангел, перше н╕ж воно зачалося в лон╕
" (Лука 2.21). Фальсиф╕катор не ризикнув написати "обр╕зали хлоп"ятко", але лише дав туманне "мали обр╕зати", тому що вс╕ знали, що н╕якого обр╕зання у гал╕леян не могло бути в принцип╕.
Тому-то в гострих дискус╕ях, як╕ в╕в Павло з ╕удеями про обр╕зання, н╕де нема╓ посилання на те, що ╤сус був обр╕заний. Бо якби це справд╕ було, то цим аргументом обов"язково б скористалися - в дискус╕ях про обр╕зання-необр╕зання аргумент про "обр╕зання ╤суса" був би вир╕шальним.
Отже, н╕якого обр╕зання ╤суса не було - про це нема╓ жодного доказу, а для гал╕леян це взагал╕ вигляда╓ неймов╕рним.
Див. також
Святий Йосип ╕ Д╕ва Мар╕я були дру╖дами
r2007
Пов╕домлень:
26
29.01.2008 20:48
Игорь
Галлы происходят из Украины? То, что на территории Украины найдены следы пребывания в ней кельтских культур еще не доказывает, что они пришли именно отсюда.
Про походження галл╕в-кельт╕в-филистимлян-к╕ммер╕йц╕в див. статтю
Найб╕льший Укра╖нець
r2007
Пов╕домлень:
26
29.01.2008 20:55
Шляхтич
А щодо "могутнього Антського союзу", то хто т╕льки по ньому не топтався - готи, гунни, авари.
Гуни ╕ анти - це майже синон╕ми. Почитайте статтю
Гуни - це анти
Уч╕т╓ матчасть!
Вживання ц╕╓╖ фрази стало ознакою ╕д╕отизму.
Шляхтич
Пов╕домлень:
99
30.01.2008 12:25
<<Гуни ╕ анти - це майже синон╕ми>>
Ну, якщо врахувати, що гунни як завойовники п╕дбили п╕д себе слов'ян, зробивши ╖х сво╖ми федератами, спортивши силу слов'янських д╕вок, тод╕ х╕ба що
До реч╕, св╕дчення Прокоп╕я, на як╕ посила╓ться автор статт╕, св╕дчать лише про те, що завойован╕ переймали звича╖ сво╖х п╕дкорювач╕в ╕ вчилися у них.
А стосовно "матчаст╕" - ╖╖ треба вчити. ╤ фраза ця адресу╓ться тим. хто не волод╕╓ темою, але намага╓ться видавати з себе експерта, хоча в кращому випадку лише читав поган╕ книжки типу "Лебед╕╖" або "Пшениц╕ без куколю".
Andy
Пов╕домлень:
2165
31.01.2008 16:41
r2007,
не позортесь, я Вас умоляю! Тут уже есть один знаток христианства.
А Вы, часом, не принадлежите к неоязычникам? Неоарийцы, знаете ли, всякие ведические знания и прочая синкретическая дребедень?
piramid76
Пов╕домлень:
159
21.04.2008 11:53
Прочитане наводить на роздуми: може вважати фантаста Юр╕я Н╕к╕т╕на за його сер╕ю "Тро╓" великим ╕сториком? Ц╕каво, що г╕потези та художн╕й вимисел, претендують на акс╕оми.
Opinia multiplex, patria una
r2007
Пов╕домлень:
26
27.07.2008 20:20
Дивна давня легенда
В Карпатських гОрах, скр╕зь пом╕ж народом,
В╕домим з давн╕х п╕р, як галичани,
Ще пам’ятають ж╕нку свого роду –
╥╖ Мар╕╓ю назвали й величали.
Вона жила в прадавн╕й Гал╕ле╖,
Де той народ так звав свою кра╖ну,
П╕сн╕ сп╕вала мовою сво╓ю,
╤ з молоком передала ту мову сину...
Про кого йдеться, то невже ж не здогадався?
╤ цю ╕стор╕ю в╕д нас давно ховали,
Наш сл╕д заплутали та „склабами” назвали,
Щоб кожен з нас осл╕п ╕ запродався
Чужинцю п╕длому, облудливому татю,
Якому байдуже, чи лл╓ться наша мова,
Чи почали ╖╖, сердешну, виганяти
╤з храму пам’ят╕ та св╕тло╖ любов╕...
Та сл╕д залишився, - жива допоки мова,
╤ до ╕стор╕╖ ключ╕ вона трима╓,
╤ р╕дним словом, невмирущим в╕чним словом
До нас ╢вангел╕╓ нин╕ промовля╓.
Там, бач, залишились так╕ слова Хрестов╕,
Що н╕ один тлумач ще ╖х не втямив,
Бо прозвучало, сповнене любов╕:
„О, лельо, лельо, лем з мя ся остан╕!”
Перекладати галичанам сл╕в не треба –
Там батько лельом споконв╕ку називався,
То син Мар╕╖н оч╕ зв╕в сво╖ до неба,
Сказав, що лиш Отець ╕з ним остався...
Незрозум╕ле розпинателям те слово, -
Вони ╕ дос╕ на св╕й лад його тлумачать,
Мар╕я ж дивиться на нас ╕ дос╕ плаче,
Не забувати нас блага╓ р╕дну мову!
Анна Малахова
5 вересня 2004 року
Iwanko
Пов╕домлень:
2788
28.07.2008 10:50
r2007
Вы пишите глупости. Галлы(кельты) НИКАКОГО отношения к протославянам(ариям R1a) не имеют. Кельты несли в Европу гаплогруппу R1b, а это совсем не славянская кровь.
Гунны по своему виду и подобию были больше похожи на монголов, тому есть описания очевидцев, в том числе и Аттилы. Гунны были кочевники, анты(венеды) - пахари. Путь гунны начали изза Урала, Сибири и зап. Монголии... так при чём тут протославяне?
Мой друг - Путин
Iwanko
Пов╕домлень:
2788
28.07.2008 10:51
Ещё разок
Мой друг - Путин
Iwanko
Пов╕домлень:
2788
28.07.2008 10:54
Короче