Великие Украинцы

Тема

« < 1 2 3 4 5 > -> »
Пов╕домлень: 13
╤сус Хрестос - Найвеличн╕ший Укра╖нець
(Прийшов час поглянути правд╕ у в╕чч╕...)
09.12.2007 2:45
Пов╕домлень: 73
Перегляд╕в: 4230
Найб╕льший Укра╖нець (доповнено)

Всю статтю, з малюнками та посиланнями на джерела, можна прочитати на Народному оглядач╕
22:23 3.12.2007

Спровокована телеканалом "╤нтер" всеукра╖нська дискус╕я розкрива╓ найголовн╕шу та╓мницю Укра╖ни

Резонансний проект "Велик╕ Укра╖нц╕" прагне розширити наш╕ уявлення про те, кого можна вважати укра╖нцем. Наприклад, до списку укра╖нц╕в — кандидат╕в на звання «велик╕» — включен╕ Лейба Бронштейн (Троцький), Голда Ме╖р (прем’╓р-м╕н╕стр ╤зра╖лю), Баал-Шем-Тов (засновник хасидизму), З╕но Давидофф (торговець тютюном), Михайло Булгаков та Аркад╕й Гайдар (рос╕йськ╕ письменники). Автори проекту просувають думку, що людина може вважатися укра╖нцем через те, що ╖╖ доля була пов’язана з укра╖нською землею. Тобто вплив укра╖нсько╖ земл╕ визна╓ться наст╕льки потужним, що залиша╓ на будь-кому особливий в╕дбиток, сприятливий для творчост╕.

З тезою про важлив╕сть чинника земл╕ не можна не погодитись. В╕домо, що кожний край ма╓ сво╓ особливе енергетичне поле — сво╓р╕дну ауру, що вплива╓ на все живе. Енергетика земл╕ форму╓ ментальн╕сть ╕ генотип укор╕неного в н╕й народу. Окр╕м того, людина звика╓ до комплексу м╕кроелемент╕в, що м╕стяться в вод╕, молоц╕, овочах, фруктах, ягодах. В результат╕ сп╕льного розвитку земля ╕ кор╕нний народ зливаються в ╓диний геосоц╕альний орган╕зм. В╕н ╕сну╓ ст╕льки часу, ск╕льки ╕сну╓ край, заселений укор╕неним народом.
Востанн╓ зм╕нено: користувачем Mahasun
Пов╕домлень: 26
16.12.2007 16:53
╤сус був боголюдиною. Слово "боголюдина" означа╓ нерозривне по╓днання повноц╕нного божественного ╕ повноц╕нного людського начала.

Божественне начало ╤суса не ма╓ нац╕ональност╕, тому що Бог-Отець створив вс╕ нац╕╖ св╕ту.

Людське начало ╤суса ма╓ нац╕ональн╕сть, ╕накше воно було б неповноц╕нним. ╤сус Гал╕леянин належав до нац╕╖ гал╕леян. Всякий, хто це заперечу╓, заперечу╓ повноту людсько╖ природи ╤суса, а тому ╓ ╓ретиком.
Пов╕домлень: 618
16.12.2007 17:02
Людське начало ╤суса ма╓ нац╕ональн╕сть, ╕накше воно було б неповноц╕нним. ╤сус Гал╕леянин належав до нац╕╖ гал╕леян. Всякий, хто це заперечу╓, заперечу╓ повноту людсько╖ природи ╤суса, а тому ╓ ╓ретиком.

и что изменится если вы будете меня еретиком считать? что вы докажете? я вообще атеист и что с этого? имею полное право и никто не имеет право оскорблять меня за это или как-то оценивать мои взгляды по этому поводу
Пов╕домлень: 213
16.12.2007 22:09
r2007

Молодець , так тримати .

Так як Укра╖на завжди була в╕руючою кра╖ною ,

то безперечно ╤╕суса Христа треба включати у список .

Чому ??? Тому , що його ВПЛИП на УКРА╥НУ був ╕ залиша╓ться ВЕЛИЧЕЗНИМ .
Пов╕домлень: 99
17.12.2007 12:13
А БЫЛ ЛИ МАЛЬЧЕГЪ?
17.12.2007 12:32
и что изменится если вы будете меня еретиком считать? что вы докажете? я вообще атеист и что с этого? имею полное право и никто не имеет право оскорблять меня за это или как-то оценивать мои взгляды по этому поводу

Ате╖зм - це також ╓ресь
Пов╕домлень: 99
17.12.2007 13:49
В умовах, коли вс╕ мов з ланцюга з╕рвалися ╕ кинулися в церкву. коли ╕м'я Бога згаду╓ться до д╕ла ╕ без нього, оголосити себе ате╕стом - справа чест╕ доблест╕ й геройства (хоча я сам християнин).
17.12.2007 14:15
Ате╖зм - це також ╓ресь

ну и что дальше? это имеет какой-то смысл? разве у меня нет свободы выбора вероисповедания?
17.12.2007 15:32
ну и что дальше? это имеет какой-то смысл? разве у меня нет свободы выбора вероисповедания?

Х╕ба хтось заперечу╓ вашу свободу?
17.12.2007 15:44
нет, мне просто интересно, что из того, что кто-то меня считает еретиком?
Пов╕домлень: 2
17.12.2007 16:40
Та не напружуйтеся через м╕ру!

╤суса Хреста виберуть найб╕льшим укра╖нцем.

Ваш╕ ж протести- це "скакання жаб╕в до гуски",

як не соромно (згадайте це в╕дчуття).
« < 1 2 3 4 5 > -> »