Великие Украинцы
ИНТЕР
рос
укр
В╕део
генеральний спонсор
Новини
Про проект
Концепц╕я проекту
Ведуч╕ проекту
Команда проекту
TOP 11-100
Голосування
Телеформат
Постат╕
Адвокати
╤нш╕ Велик╕
FAQ
Точка зору
Форум
Зворотний зв'язок
Партнери
Тема

Правила форуму
В╕та╓мо, гостю
Вх╕д
Ре╓страц╕я
Форум
»
Про проект
»
Постат╕
»
Самый большой вклад для Украины сделал Ленин
»
«
<
1
2
3
4
5
>
->
»
Лаки
Пов╕домлень:
5
Самый большой вклад для Украины сделал Ленин
Важливо!
27.11.2007 22:37
Пов╕домлень:
1432
Перегляд╕в:
35116
Именно по предложению В.И. Ленина в программе большевисткой партии было провозглашено право нации на самоопределение. Без Ленина, без созданной им большевистской партии, не было бы украинского государства, которая была реализована в СССР, а после известных событий 1991 года явилась основой независимости.
============================================================
Именно Коммунистическая партия, продолжившая ленинское дело, добилась воссоединения всех украинских земель в составе единого украинского государства. Сегодняшняя соборная Украина в нынешних границах - ленинское наследие.
В.И. Ленин был инициатором индустриализации Советской Украины. Мощная промышленность нашей страны - это также ленинское наследие, которое в течение вот уже шестнадцати лет не может до конца "раздерибанить" буржуазное государство. Благодаря леинской аграрной политике в Украине было создано высокоразвитое сельское хозяйство, активно развивалась инфраструктура села, разрушенного реставраторами капитализма
В.И. Ленин был у истоков украинского культурно- национального возрождения 1920-х годов, благодаря чему наши соотечествинники научились читать и писать на родном языке.
Илья. г. Винница
komunist
Пов╕домлень:
223
E-mail:
komunist_km@ukrpost.ua
29.11.2007 12:01
Ты че, дибил?
Хамство, молодой человек, видимо ваша вторая натура! А насчет Ленина и того что он сделал или не сделал - учите матчасть, батенька! Или как сказал один дяденька, который тоже не любит Ильича, и которого очень не любите вы и вам подобные, "не суйте свои сопливые носики"!
По правде всех богов я ненавижу!
komunist
Пов╕домлень:
223
E-mail:
komunist_km@ukrpost.ua
29.11.2007 12:08
Ск╕льки населення втратила Укра╖на за 16 рокув радянсько╖ влади??
Спод╕ваюсь в╕дкри╓те оч╕ ск╕льки?
╤ якщо волод╕╓те статданими то ╕ще так╕ цифри - р╕веь народженност╕ та дитячо╖ смертност╕ за роки становлення радянсько╖ влади в умовах в╕йни та народженност╕ та дитячо╖ смертност╕ у наш, мирний та "наддемократичний" час!
sashco
Пов╕домлень:
59
29.11.2007 12:36
Я чудову усв╕домлюю, що при великому бажанн╕ ви знайдете ╕ потр╕бн╕ цифри, ╕ правдив╕ св╕дчення очевидц╕в. Я ╖х не можу заперечувати. Б╕льш того, я ╖х визнаю. Так, я визнаю, що народжуван╕сть була вищою в певний час.
Але чи визна╓ти ви, шановний, голодомор, в╕йськовий комун╕зм ╕ депорац╕╖??
Навряд. См╕ливост╕ не вистачить.
West
Пов╕домлень:
6
29.11.2007 12:38
Lenin, Stalin, Trotskiy....
- vurdalaki
Востанн╓ зм╕нено: 29.11.2007 12:45 користувачем
West
Shiryaev
Пов╕домлень:
1189
Сайт:
ukrs.narod.ru
E-mail:
ukrs@list.ru
29.11.2007 12:42
West
Очень глубокомысленное, а главное аргументированное высказывание:))))))))))
West
Пов╕домлень:
6
29.11.2007 12:52
Ne mozhe buty virnoyu ideya, koly dlya ii peremogy treba
spochatku vbyty
chastynu naselennya. Yak bulo v Kampuchii - povna peremoga komunizmu nad lyudstvom
V Rossii vbuvaly bilyx, zelenyx,bagatyx, maxnovtsiv, osvichenyx,ukraintsiv, tatar, nimtsiv, polyakiv... Gitler - xlopchys'ko poruch z Stalinym-Leninym-Trotskim
Pol Pot navchyvsya u nyx
Востанн╓ зм╕нено: 29.11.2007 13:17 користувачем
West
Shiryaev
Пов╕домлень:
1189
Сайт:
ukrs.narod.ru
E-mail:
ukrs@list.ru
29.11.2007 13:01
West
Пол Пот вообщето в Сорбоне учился, там и набрался подобных идей от французких гумманистов. Ленин и Троцкий его учителями не были.
West
Пов╕домлень:
6
29.11.2007 13:05
Lenin svoi trudy tozhe na zapadnyx istochnikax sozdaval... kommunism - eto ne rossiiskaya pridumka
komunist
Пов╕домлень:
223
E-mail:
komunist_km@ukrpost.ua
29.11.2007 13:12
Але чи визна╓ти ви, шановний, голодомор, в╕йськовий комун╕зм ╕ депорац╕╖??
Чому це в мене не вистачить см╕ливост╕ визнати реч╕ такими як вони були? Але не визнавати м╕фи про ц╕ реч╕ - ось де потр╕на см╕лив╕сть! "Голодомор" - терм╕н 1985 року народження, автор Д.Мейс. Мета - у рамках Гарвардского проекту знайти та "розкрутити" теми для нац╕онально╖ ворожнеч╕ у СРСР. У результат╕ дв╕ч╕ Конгрес США в╕дмовлявся розглядати проект постонови про визнання голоду 32-33 рок╕в як геноцид, як антинауковий. Мейс був змушений (бо в╕н був посм╕ховиском всього научного,
американськ
ого
св╕ту тому що в╕н докази збирав "як бабка бабц╕ переказала") ем╕грувати спочатку до Канади, пот╕м до Укра╖ни (до радост╕ нац╕онал╕ст╕в вс╕х мастей). Як вам так╕ факти! Чи той факт що переважна б╕льш╕сть репресованих, харчувалась та отримувала медичн╕ послуги (в╕д той влади, з якою боролося) нав╕ть на б╕льшому р╕вн╕ н╕ж "перес╕чн╕" громадяни! Да багато понесло покарання у вигляд╕ смертно╖ кари, ╕ багато не заслиговувало на те. це також правда. ╤ ╖╖ треба визнавати. ╤ вивчати чому, у як╕х ╕сторичних умовах це в╕дбувалось, а не вигадувати м╕фи. Але нагадаю що "╕стор╕я - це пол╕тика минулого", тому н╕коли не буде об╓ктивного ╖╖ вивчення з╕ сторони правлячих ел╕т, як╕ просто вкрали те що належало народу. зрозум╕йте ╖м просто якось потр╕бно в╕довл╕кати як сво╖х злочин╕в - тому вони вигадають (у переважн╕й б╕льшост╕) злочини для вже померлих людей!
Востанн╓ зм╕нено: 29.11.2007 13:13 користувачем
komunist
West
Пов╕домлень:
6
29.11.2007 13:23
Але нагадаю що "╕стор╕я - це пол╕тика минулого", тому н╕коли не буде об╓ктивного ╖╖ вивчення з╕ сторони правлячих ел╕т,
як╕ просто вкрали те що належало народу
.
A vy spravdi virete, sho v SRSR narodovi NALEZHALO yakes' maino????? Okrim lantsyugiv, zvychaino...
«
<
1
2
3
4
5
>
->
»