Великие Украинцы

Тема

« < 1 2 3 4 5 > -> »
Пов╕домлень: 1189
Сайт: ukrs.narod.ru
E-mail: ukrs@list.ru
Лев Троцкий
(Революционер)
Важливо!
20.11.2007 10:01
Пов╕домлень: 517
Перегляд╕в: 13951
Мало кто знает, что Лев Троцкий (Бронштейн) - наш земляк. И украинский язык он выучил прежде русского. Троцкий писал стихи по-украински и переводил русскую классику - Крылова и Лермонтова.
Родина Троцкого - село Яновка, ныне - село Береславка Бобринецкого района Кировоградской области. В середине XIX столетия большая еврейская община из Полтавы приехала сюда, в незаселенную часть Елисаветградского уезда Херсонской губернии в поисках лучшей жизни. Род Бронштейнов выкупил у обедневшего помещика Яновского землю, на которой основал колонию Громоклей.

Ну, а о величии Льва Троцкого Говорить я думаю нет смысла. Достаточно сказать что и сейчас во всем мире существуют организации его сторонников и Украина в этом смысле в хвосте. Например во Франции сторонники Льва Троцкого балотируются в Президенты и хотя и не выграли пока выборы, но их результаты лучше чем у Украинских левых.
Пов╕домлень: 28
20.11.2007 17:25
На цьому сайт╕ ╓ б╕ограф╕я Троцьгого я ╖╖ не писав!!!
Пов╕домлень: 1189
Сайт: ukrs.narod.ru
E-mail: ukrs@list.ru
20.11.2007 17:45
Те обвинения которые есть на этом сайте бездакозательны, я уже говорил что гражданскую войну развязали "белые" не смерившиеся с победой большевиков, а в изложенной на сайте биографии Троцкого написано что именно он несет за это персональную ответственоость! По вашему он должен был спокойно наблюдать как белые расстреливают рабочих и ждать пока они доберутся до него самого? Я уже писал о том что одним из первых решений большевиков была отмена смертной казни, (почему то на сайте об этом нет ни слова) они пытались сделать все максимально бескровно, они вывели страну из кровавой бойни которая называлась "1-я мировая война", но в ответ на это они получили белый терор. То что написано на этом сайте бездакозательно (ни на какие документы там не ссылаются)и демонстрирует лишь тенденциозность составителей биографической справки. Впрочем чего от них можна ожидать? телеканал "Интер" как и все остальные телеканалы в руках крупного капитала и они выполняют заказ тех на кого работают, по человечески я их понимаю, хотя и не одобряю конечно.
Пов╕домлень: 3
20.11.2007 18:18
Просто покаж╕ть запропонований на сайт╕ список видатних укра╖нц╕в комусь "з-за бугра". Перш╕, кого в╕н вп╕зна╓, будуть Лев Давидович Троцький та Батько Нестор Махно. Безп╕дставн╕сть його звинувачень у голод╕ 1921, на мою думку, зрозум╕ла кожн╕й тверезомисляч╕й людин╕, ╕ в цьому питанн╕ панове коричнев╕ "укра╖нськ╕ патр╕оти" н╕чим не в╕др╕зняються в╕д тих самих рос╕йських чорносотенц╕в, що нин╕ масово пищать про "жид╕в-ком╕сар╕в" ╕ "геноцид русскаго народа". Щодо вислання Льва Давидовича з СРСР та його вбивства у Койокан╕ стал╕нським агентом Меркадером (який, в╕дсид╕вши 20 рок╕в, у СРСР одержав звання героя). М╕ж ╕ншим, Стал╕н ╕ сам╕й Крупськ╕й говорив, що "Мы можем найти другую жену Владимира Ильича". Фраза "у великих не може бути комун╕ст╕в" - просто см╕шна. Андре Бретон, Бертольд Брехт, Лу╖ Арагон, Ромен Роллан, Анр╕ Барбюс, Ярослав Гашек, Джек Лондон, Теодор Драйзер, Курт Воннегут, Чарл╕ Чапл╕н, Джон Холдейн (пров╕дний генетик ХХ ст.), Поль Ланжевен (винах╕дник сонара), Оскар Н╕ме╓р (арх╕тектор столиц╕ Бразил╕╖), Антон Панекук (засновник космоф╕зики), Гордон Чайльд (археолог-творець поняття неол╕тична революц╕я), Д╕╓го Р╕вера, Серг╕й Ейзенштейн, Бернардо Бертолучч╕, Ларс фон Тр╕╓р - мен╕ продовжувати? Ус╕ ц╕ люди називали себе комун╕стами. А я нав╕ть не згадував переконаних соц╕ал╕ст╕в на кшталт Альберта Ейнштейна чи Лес╕ Укра╖нки ;)
Пов╕домлень: 2
20.11.2007 18:59
Безумовно, що найб╕льш яскрава та потужна постать укра╖нсько╖ пол╕тики та культури 20 стол╕ття - це постать нашого великого земляка - укра╖нця Льва Троцького. Не маю жодного сумн╕ву, що саме Лев Троцький переможе в цьому конкурс╕ як в╕н блискуче перем╕г б╕логвард╕йц╕в та ╕ншу наволочь п╕д час Громадянсько╖ в╕йни.
Пов╕домлень: 4
20.11.2007 19:02
В ЗАЩИТУ ТРОЦКОГО
Читайте статьи "Об украинском вопросе"//Бюллетень Оппозиции
(Большевиков-ленинцев), №77-78 11-й год изд. - Март-июнь-июль 1939 г.
"Независимость Украины и сектантская путаница"/Бюллетень Оппозиции (Большевиков-ленинцев)№79-80 11-й год изд. - Август-сентябрь-октябрь 1939 г.
"Демократические крепостники и независимость Украины"

http://www.union-borotba.ukrbiz.net/archtext.ukrbiz?arch=8492
Пов╕домлень: 2
20.11.2007 19:11
Суперов╕ матер╕али. Все в╕рно каже товариш Троцький. Все по сут╕!!! Молодець. В╕н очевидно ма╓ перемогти в цьому конкурс╕!!!
Пов╕домлень: 129
20.11.2007 20:39
Прочел манифест, товарищ Shiryaev. Вы, батенька, то в левый, то в правый оппортунизм скатываетесь... По форме вроде правильно, а по сути (местами) - издевательство? Странно, Вам бы с бюрократией бороться, а Вы на революцию почему-то замахнулись, на революционное движение масс... Так, в целом, недурственно. Почитать можно.
Пов╕домлень: 28
20.11.2007 21:21
Shiryaev

Виступаючи перед аг╕таторами-комун╕стами, як╕ направлялися на початку 1920 р. в УКРА╥НУ,
Л. Тро╖цький розкрив пол╕тику РКП(б) ч╕тк╕ше:
“… Нам необх╕дно повернути УКРА╥НУ Рос╕╖. Без УКРА╥НИ нема╓ Рос╕╖, Без УКРА╥НСЬКОГО вуг╕лля, зал╕за, руди, хл╕ба, сол╕, Чорного моря Рос╕я ╕снувати не може, вона задихнеться, а з нею ╕ радянська влада, ╕ ми з вами.
Для досягнення поставлених ц╕лей ус╕ засоби однаково хорош╕

НОВ╤ТНЯ ╤СТОР╤Я УКРА╥НИ Ф. Г. Турченко ; Ки╖в ╫енеза 2004; ст.167; 5,6 абзац.

Троцький злочинець який в╕ддавав злочинн╕ накази!!! Подив╕ться фактам в оч╕!!!

Закрийти цю тему тут нема прошо говорити.
Востанн╓ зм╕нено: 20.11.2007 21:23 користувачем IVAN
Пов╕домлень: 39
20.11.2007 22:14
згоден,безнад╕йна тема.Ви шо показились? Троцький-найвизначн╕ша постать 20 ст? Да Боже упаси таке казать!!
Пов╕домлень: 5
Сайт: Contr.Info
20.11.2007 23:01
"украинец", гарно, що ви хоч як╕сь книжки чита╓те "НОВ╤ТНЯ ╤СТОР╤Я УКРА╥НИ Ф. Г. Турченко ; Ки╖в ╫енеза 2004; ст.167; 5,6 абзац."
Але ж нов╕тня ╕стор╕я Укра╖ни п╕дробля╓ться так само, як ╕ ╕стор╕я СРСР при Стал╕н╕. Стосовно голодомору - це була трагед╕я всього радянського народу, звичайно, виключаючи правлячу бюрократ╕ю. Поц╕кавтесь анал╕зом сучасного визнаного
вченого Стан╕слава Кульчицького , який стверджу╓, що 3,5 млн. – це нав╕ть завищена цифра. Мо╖ ж спроби знайти опубл╕ковану статистику по сучасн╕й смертност╕ населення Укра╖ни - з 1991 по 2007 р╕к - не дали жодних результат╕в, (мабуть я не поц╕кавився у пана Турченка ;) ). Але вс╕м в╕домо, що у 90-х роках населення Укра╖ни скоротилося приблизно на 4 млн., а т╕ крихти хл╕ба, що зараз збирають пенс╕онери з╕ столу, зневажаються вовкулаками з парламенту.

Щодо Троцького ось, поц╕кавтесь, що пише про нього сучасний всесв╕тньо в╕домий марксист Дан╕ель Бенса╖д: Contr.Info

Щодо проекту «Велик╕ Укра╖нц╕», я не вважаю, що в╕н ╓ прозорим та неупередженим. Це видно з того, як на сайт╕ представлен╕ кандидати: наприклад, обсяг ╕нформац╕╖ про Троцького та Франка разом менший за текст про Бандеру, що наглядно в╕добража╓ сучасну псевдодемократичну сутн╕сть державно╖ пол╕тики. Але якщо проект спрямований на п╕дняття р╕вня об╕знаност╕ укра╖нського народу з╕ сво╓ю ╕стор╕╓ю, то ми повинн╕ виборювати право на ╕сторичну правду.

Справжня революц╕я попереду!
Востанн╓ зм╕нено: 20.11.2007 23:27 користувачем golos
« < 1 2 3 4 5 > -> »