Так я по прежнему утаерждаю, что нет никакого "европейского единства" и быть не может. Есть государства территориально близко расположенные друг к другу, которые сейчас, в связи с внешними угрозами объединились по социально-экномическому фактору в ЕС. Сказано неуклюже, но практически точно.
Ну,ви все-таки говорите а)про ╢С,а не про "Стару ╢вропу";б)в пол╕тичному аспект╕. В принцип╕ я не бачу смислу в подальшому спор╕,для мене ╓дн╕сть чи не╓дн╕сть ╢вропи не ма╓ майже н╕якого значення.
Нахти, Вы пишите нечто далекое от моего понимания... В смысле? Вы хотите разобраться в истоках позиции Иванко?
Нахти, первое и основное: Луганск и Днепропетровск города разные. Второе: Вы опять об истоках?
Так,"об истоках".Було би ц╕каво. Такий парадокс виходить: ╤ванки ╕ Кацапи переконан╕,що при влад╕ б╓нд╓ровци ╕ взагал╕ "св╕дом╕" жити нормально не дають; в цей же час паралельно по другу сторону Дн╕пра зах╕дняки так само глибоко переконан╕,що москал╕ при влад╕ винуват╕ в б╕дах народу.Як об'╓днатись?
По сути: форма не оправдывает содержание. Т.е. Вы считате, что поступили... э-э-э... по европейски?
Я вважаю,що поступив правильно.Зрештою,я н╕чого такого не зробив,просто привернув увагу модератора до сл╕в,яким на мою думку не м╕сце на форум╕.А такими категор╕ями, як "поступок по-╓вропейськи",я не оперую. Що це означа╓ - по-╓вропейськи? Я поступив по цив╕л╕зованому.Наша б╕да в цив╕л╕зованост╕,точн╕ше в╕дсутност╕. Ви як давно,
Воут, стояли в черз╕(будь де - в л╕карн╕,як╕йсь ╕нш╕й установ╕)? Мен╕ доводилось пор╕вняно недавно вистоювати чергу,наприклад,в ун╕верситетськ╕й б╕б╕л╕отец╕. От де наша цив╕л╕зован╕сть у вс╕й крас╕! Нам важко цив╕л╕зовано стояти спок╕йно,╕ чекати сво╓╖ черги - ми вс╕ рвемось вперед. Можна провести паралель з форумом: спок╕йне зауваження на непристойн╕сть повед╕нки - "стукачество"; десяток стор╕нок мат╕в - як каже Задорнов, "в╕д душ╕",оце наш в╕рний п╕дх╕д!
Ага, значит, таки да, был грех...
╤ванко свою позиц╕ю як ви кажете викладу╓ "посл╓доват╓льно". Сво╓ в╕дношення до укра╖нсько╖ мови,╕стор╕╖,нац. культури ╕ всього такого в╕н посл╓доват╓льно виклав. Тому укра╖нофобом його можна назвати.Але якщо це його обража╓,а тод╕ образило було - я його так б╕льше не називав,а н╕ назву.
Так що н╕чого мене виловлювати на гр╕шках.Я один раз не в сам╕й р╕зк╕й форм╕ висловився, а ви - "был грех". В той час як
╤ванко не просто про мене - за себе я би стерп╕в - а то ж про ц╕лу группу людей за ознакою територ╕ально╖ ╕ рел╕г╕йно╖ приналежност╕ в таких формулюваннях характеризу╓,що мо╓ "украинофоб" р╕чно╖ давност╕ схова╓ться. Але чомусь тут ваша етика ╕ мораль мовчить.
Улыбнуло... Однобоко это как? В смысле не заступаюсь за "семерых" которые против одного Иванко? Не смешите меня, Нахти. Не то, начну цитировать.
Я вже втомився.В смисл╕ що об'╓ктами ваших повчань на моральн╕ теми чомусь завжди виявляються представники т.зв. "св╕домих".Незалежно в╕д того,хто почина╓.Це якось однобоко.
При цьому я не прикрашаю тих,кого записують мен╕ в союзники -
Донбасець заслужив,
Геро пересмику╓( але ж ╕
╤ванко не в╕дста╓,якщо не переганя╓).
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)