Великие Украинцы

Тема

1 2 3 4 5 > -> »
Пов╕домлень: 2788
Загнивающий Запад
(чему учат там детей)
24.08.2008 13:52
Пов╕домлень: 141
Перегляд╕в: 2201
Раскраска для деточек. Как себя вести в католической церкви, чтоб не быть изнасилованным "священником-педофилом"
Справка: Католическая Церковь за последние только в США в период с 2002 по 2008 попала на 2,8 миллиарда евро компенсаций за сексуальные домогательства к детям. Некоторые Церкви(Портленд) обонкротились до нитки.
Что нужно знать маленькому Гансу, если его папа оказался пидорасом
фрагмент

Мой друг - Путин
24.08.2008 14:00
В Роттердаме есть парк где людям разрешаеться прилюдно совокупляться на травке, и запрещён выгул собачек, чтоб те им не мешали ... а ещё там есть офиц. зарегистрированная партия педофилов. А ещё там к-во однополых браков перевалило за 50% от всех.

Как в анекдоте.

Раб божий Пьер берёт в жёны рабу божью... коровку!

Что имел ввиду братко, когда говорил "а знаешь сколько полезного переняли дремучии таяжнёки маскали у "просвящённых" голландцев и немцев" неужели це?
Мой друг - Путин
24.08.2008 14:52
И всё таки милые картинки, налюбоваться не могу.. Думаеться такие же книжонки и на Украине скоро обьявяться только слово "гомосексуализм" заменят на НАТО.

"мама, а что такое НАТО"

"Ну, это когда тебя, меня и твоего папу "любят" другие дяди"

"ведь любовь прекрасна во всех её проявлениях"
Мой друг - Путин
Пов╕домлень: 389
24.08.2008 15:40
Ото так, у ╢вроп╕ неспроста демограф╕чн╕ проблеми. У нас активно пов╕домляють про Евро стандарти, я думаю, скор╕ше в економ╕чному сенсi.

Продовжу тему ╢вропейський стандарт. Коли говорять про Зах╕дн╕ ц╕нност╕, що мають на увазi? За рахунок чого, це буде й у нас? Питання, одн╕ питання. Дал╕.

Ц╕каво, а хто зна╓ як╕ в ╢вроп╕ витрати на одиницю продукц╕╖, що випуска╓ться (та, що найб╕льше часто споживана) щодо ринково╖ ц╕ни в р╕зних рег╕онах?

Масове виробництво ширвжитку ╓ чи у Франц╕╖, Н╕меччин╕, ╤тал╕╖, Англ╕╖ й роблять чи в цих кра╖нах на експорт? Хто, що зна╓ про де╕ндустр╕ал╕зац╕ю Заходу?

"Висока" середня зароб╕тна плата на Заход╕ за рахунок чого? Чому, деяк╕, на Заход╕ проти глобал╕зац╕╖ економ╕ки?

Якщо б ми знали в╕дпов╕д╕ на ц╕ питання, з'явилися б ╕нш╕, а пот╕м б╕льш усв╕домлений виб╕р характеру ╕нтеграц╕╖ й усяких там зон ринково╖ торг╕вл╕.
Пов╕домлень: 1615
24.08.2008 15:58
and_t

Коли говорять про Зах╕дн╕ ц╕нност╕, що мають на увазi? За рахунок чого, це буде й у нас?

У нас д╕йсно що т╕льки говорять про ц╕нност╕, але не зах╕дн╕, а демократичн╕, що несуть за собою велику в╕дпов╕дальн╕сть та СИЛУ ПРАВА. Але „вживання” цього на практиц╕ в укра╖нське сусп╕льство вимага╓ велико╖ сили вол╕ влади.

Можливо д╕йсно що кра╖н╕ треба пережити насамперед анарх╕ю, котра породить порядок?

24.08.2008 16:43
Нонна, iнодi здаеться,що слово демократ╕я ма╓ якусь маг╕чну властив╕сть. Що ж це таке?

Демократ╕я - влада б╕льшост╕. А якщо б╕льш╕сть не усв╕домлю╓ свою класову приналежн╕сть ╕ чи╖ т╕ ресурси виробництв, ╕ як╕ способи розпод╕лу цих ресурс╕в ╕ р╕зних корисних речей ╖хнього споживання?

Нав╕ть, нехай влада б╕льшост╕ - як б╕льш╕сть вплива╓ на тих, кому вона платить за обслуговування державно╖ ╕нфраструктури? Як б╕льш╕сть може зв╕льнити народно вибраних ╕ як впливати на справедлив╕сть тарифно╖ ставки й благ перерозпод╕лу? Демократ╕я ма╓ подв╕йне дно, у нас - ус╕ чотири.

Протистояння б╕льшост╕, повинне було бути по ╕нших ознаках, а не рос╕йський- укра╖нський.

А саме: походження й наявн╕сть кап╕талу, як ознака в╕дм╕нностей. Це тi, що незаконно привласнили спадщину СССР й т╕,хто не був у цей час при д╕льб╕ год╕вниц╕.
24.08.2008 17:25
and_t

Демократ╕я - влада б╕льшост╕.

Але ж до влади б╕льшост╕ можливо вв╕йти р╕зними шляхами виборчо╖ системи. Парт╕йна система, як ми бачимо, законсервувала й загальмувала розвиток кра╖ни.

А саме: походження й наявн╕сть кап╕талу, як ознака в╕дм╕нностей. Це тi, що незаконно привласнили спадщину СССР й т╕,хто не був у цей час при д╕льб╕ год╕вниц╕.

Вважаю, що це все повинно канути в Л╓ту. ╢дине що повинно хоч би якось встановити справедлив╕сть - це податок на багатство, внесений на розгляд ВР В. Цушком.
Пов╕домлень: 2153
446534922
24.08.2008 17:33
Д╕йсно,так╕ процеси в╕дбуваються в ╢вроп╕.Наприклад,соц╕ал╕сти в ╤спан╕╖,держав╕ з глибинними католицькими традиц╕ями, легал╕зували одностатев╕ шлюби.

Ось чому прав╕ пол╕тичн╕ сили набирають силу(вибачаюсь за тавтолог╕ю) в ╓вропейських держав. Законом╕рна реакц╕я що добре,бо це значить,що ╢вропа не хоче коп╕ювати США,а поверта╓ться до сво╖х нац╕онально-культурних духовних корен╕в.╢ шанс не допустити встановлення монополярного глобал╕зованого св╕ту по модел╕ Америки,про що пише Дуг╕н.
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
24.08.2008 18:40
Нонна згода з цим
Вважаю, що це все повинно канути в Л╓ту

Тод╕ й б╕льш ранн╕, за давниною рок╕в под╕╖, повинн╕ канути в лету. ╤ провести який-небудь референдум по язиковому питанню, по державному устрою, аж до пр╕оритет╕в зовн╕шньо╖ пол╕тики. Тод╕ демократ╕я.

╤ вс╕м, хто на зароб╕тках, заборонити голосувати. Право вибору т╕льки тим, хто працював або працю╓ у сво╖й кра╖н╕ й в╕дпов╕дно податок ╕ зроблена одиниця умовного КПД тут. ╤ перш н╕ж м╕льйонами д╕аспор╕ в благополучн╕й ╢вроп╕ допомагати, запитати в б╕льшост╕: "можна?".

╤ коли хтось захоче книги вилучити в б╕бл╕отец╕ про Зою Космодемьянску, поцiкавитись " ми от одержу╓мо зарплату в╕д демократично╖ б╕льшост╕ й придумали чищення орган╕зувати, ну як, за?"

Пам'ятники одн╕╓╖ частини б╕льшост╕, за ╖хньо╖ податково╖ плат╕жки. ╤нша демократична б╕льш╕сть, захоче ╕нш╕ пам'ятники побудувати за св╕й рахунок. Хоча матер╕ будуть проти, будуть говорити "да╓ш назад дитяч╕ садки!"

Демократ╕ю називають ще - диктатура б╕льшост╕, якою керу╓ у сво╖х корисливих ц╕лях меншость. ╤ ця меншость вчить д╕тей в ╕нших кра╖нах, л╕ку╓ться там же, напевно й власн╕сть там же й кап╕тал. Заробля╓ одна меншость, пенс╕ю, в ╕ншо╖ меншостi. Але хто ж ця меншость, яка вс╕м платить ╕ вчить як правильно створити ╕люз╕ю р╕вноправност╕?

Хоча нi. Зараз створю╓ться потужний патр╕отичний настрiй, утворена молод╕жна спiльнота, яка по новому створить благополучну, самодостатню, демократичну державу. Вже зароджу╓ться нове й могутн╓ покол╕ння, що чита╓ й тверезе йде по шляху життя.

Головне, що ╓ з кого приклад брати й ким пишатися. ╤ зараз, молод╕ патр╕оти р╕дно╖ мови, учител╕ ,за коп╕йки ╖дуть у м╕ста й села викладати в школах. У р╕зних рег╕онах ╕ особливо в Зах╕дн╕й частин╕, деяк╕ нав╕ть в╕дмовляються в╕д зарплати, навiщо тi гроши, коли велике майбутнэ по переду.
24.08.2008 20:14
and_t

Якщо чесно, то я проти референдум╕в , як таких, марне витрачання кошт╕в. Кожна парт╕я проходить в Парламент задекларувавши т╕ чи ╕нш╕ приор╕тети, якщо б╕льш╕сть ╕з них сп╕впада╓ з думкою виборця, то це буде – парламентська б╕льш╕сть. А про референдум у нас нав╕ть Закону нема╓.

Людям, котр╕ на зароб╕тках, забороняти в╕ддавати св╕й голос, думаю, не варто, бо вони теж громадяни Укра╖ни, та й зароб╕тки сво╖ перенаправляють теж в Укра╖ну.

Про допомогу д╕аспори (гуман╕тарну, медичну) Укра╖н╕ , яка була зазвичай ц╕леспрямованою , вже обговорювалось. Тод╕ Укра╖на з вдячн╕сттю ╖╖ приймала ╕ н╕ в кого на це не питала дозволу. Чому ж тепер ми повинн╕ бути такими невдячними? Та й допомога д╕аспор╕, як писАв ╤ванко, м╕зерна.

Демократ╕ю називають ще - диктатура б╕льшост╕, якою керу╓ у сво╖х корисливих ц╕лях меншость. ╤ ця меншость вчить д╕тей в ╕нших кра╖нах, л╕ку╓ться там же, напевно й власн╕сть там же й кап╕тал. Заробля╓ одна меншость, пенс╕ю, в ╕ншо╖ меншостi.

Погоджуюсь! ╤ + податок на багатство, щоб ╕ншу менш╕сть не було обд╕лено.

╤ з Вашою ╕рон╕╓ю в останн╕х абзацах - теж погоджуюсь, але нове покол╕ння навряд чи дозволятиме соб╕ читати, бо це розк╕ш в сьогодн╕шньому вир╕╖ життя. А жаль ...
24.08.2008 20:37
and_t, забула у Вас поц╕кавитись, як Ви вважа╓те: для кого не ╕сну╓ мовного питання?
1 2 3 4 5 > -> »