Великие Украинцы

Тема

1 2 > »
Пов╕домлень: 644
Всесв╕тн╕й конгрес укра╖нц╕в
(Привет Vshagane!)
20.08.2008 21:32
Пов╕домлень: 20
Перегляд╕в: 376
От ми й д╕зналися, для чого наша актив╕стка Vshagane збиралася до Укра╖ни. почав роботу Всесв╕тн╕й конгрес укра╖нц╕в. Усп╕шн╕ адвокати, юристи, кап╕тал╕сти рапто згадали про сво╓ кор╕ння, витягли вкрит╕ пилом бабусин╕ вишиванки, ╕ по╖хали до тако╖ далеко╖ (у вс╕х в╕дношеннях) Укра╖ни. Там ц╕ велмишановн╕ пани знову з г╕ркотою констатуватимуть той факт, що сучасна Укра╖на не в╕дпов╕да╓ ╖хн╕м утоп╕чним уявленням про не╖. Найц╕кав╕ше те, що ц╕ пани ╓ ╓м╕грантами м╕н╕мум у другому, а т о нав╕ть ╕ третьому покол╕ннях... Отак╕ вчителя. Аскольд Лозинський, наприклад (голова конгресу), дор╕кав В. Ющенку що в╕н на перемовинах по газу розмовляв з Д. М╓дв╓д╓вим, страшно сказати (!) рос╕йскою мовою. Звичайно, якщо б╕знес в Канад╕, ╕ зовс╕м н╕як не залежить в╕д постачання рос╕йського газу, тод╕ можна, ╕ нав╕ть необх╕дно вимагати в╕д укра╖нсько╖ влади принциповост╕ у таких вкрай важливих питаннях.
Свобода - это ответственность. Вот почему все ее так боятся.
Б. Шоу
Пов╕домлень: 2153
446534922
20.08.2008 21:50
Тихий ужас...Как достают эти поучания "дияспорян"!
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
Пов╕домлень: 1046
20.08.2008 22:19
Тихий ужас...Как достают эти поучания "дияспорян"!

Часто густо бувають слушними. Коли Ющенко з Януковича вдруге зробив прем"╓ром, то отримав в╕д д╕аспарян зв╓здюлей, вибачте, ╕ змушений був ран╕ше покинути зустр╕ч.
446534922
20.08.2008 22:21
то др╕бниц╕...
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
Пов╕домлень: 2788
22.08.2008 1:54
Вспомнился фильм "здравствуй и прощай"(1972), когда пенсионеров-канадцев водят по колхозу и показывают достижения в с\х.

Диаспорянин один смотрит на яблоневый садочок:

- Я гарно тут на Батьк╕вщин╕...

Зайцева(героиня)

- Так ви б вертались, д╕дусь, хоч померли б на земл╕ р╕дн╕й

- Не можу... в мене "там" б╓нзозаправки
Мой друг - Путин
Пов╕домлень: 1742
22.08.2008 10:22
Так ви б вертались, д╕дусь, хоч померли б на земл╕ р╕дн╕й

- Не можу... в мене "там" б╓нзозаправки

Л╕пше бензозаправки в Канад╕, ан╕ж у тво╖й костромськ╕й ╕зб╕ таракани:)))
Читаю лише конструктив. Хамство ╕ матюки на╖вного гомосексуального психопата vote , буйнобожев╕льного ол╕гофрен╕чного иванка та ╕ншого обд╕леного ╕ звиродн╕лого кацапомоскалья ╕гнору╓ться:)
Пов╕домлень: 2788
22.08.2008 10:52
Лучше тараканы в избе, чем твои мамы с сёстрами в Варшаве на панеле
Мой друг - Путин
Пов╕домлень: 1742
26.08.2008 9:43
Вонянко, тема панел╕ тоб╕ болить, як ╕ мо╖х м╕ф╕чних "сестер":)))Воно ╕ не дивно, адже ти людина-потвора, яку ╕ к...ва за грош╕ не обслужить:) А той студент румун твою маму т╕льки розпочинав чи за одно ╕ тебе зробив:)))? Не переживай, повернешся у Кострому до р╕дних тараканчик╕в ╕ вош╕в:))))
Читаю лише конструктив. Хамство ╕ матюки на╖вного гомосексуального психопата vote , буйнобожев╕льного ол╕гофрен╕чного иванка та ╕ншого обд╕леного ╕ звиродн╕лого кацапомоскалья ╕гнору╓ться:)
Пов╕домлень: 2165
26.08.2008 14:49
Уявляю, що б то було, якщо б ми тут виконували ╖хн╕ поради та мр╕╖. Ц╕каво т╕льки: а в Канад╕йщ╕ну нас би пот╕м пустили?
Пов╕домлень: 57
26.08.2008 16:41
Iwanko я тебе кохаю мен╕ дуже весело з вами ви вс╕ дуже гарн╕, але я незалежу н╕ до жодно╖ громади, я живу сво╓ю родиною, я вже працую у Ки╖в╕, так що побачемося на Крищатику
З КОХАННЯМ ДО УКРА╥НИ!
УКРА╥НО СЕРДЦЕ МО╢,
ТИ ПОВСТАЛА Й ЗВ╤ЛЬНИЛАСЬ,
З Г╤Р КАРПАТ НЕСЕТСЯ ГОМ╤Н-ВОЛ╤ ,
З Г╤Р КАРПАТ НЕСЕТСЯ П╤СНЯ
446534922
26.08.2008 19:05
Анекдот для роздум╕в:

" Онук пита╓ у д╕да:

- Д╕ду,а яка р╕зниця м╕ж москалями ╕ рос╕янами?

- Ну,рос╕яни - це такий народ,який живе у здоровенн╕й кра╖н╕. У них дуже велика кра╖на,вони ледве дають соб╕ там ради,але якось живуть. А от москал╕ - це рос╕яни,як╕ живуть у наш╕й кра╖н╕ ╕ розбудовують нашу р╕дну неньку-Укра╖ну.

- Д╕ду-д╕ду,а яка р╕зниця м╕ж ╓вреями ╕ жидами?

- О,онуку, ╓вре╖ - то такий народ,який живе у кра╖н╕-пустел╕. Але вони якось дають соб╕ раду у сво╖й пустел╕.

А-от жиди - це ╓вре╖, як╕ живуть у наш╕й кра╖н╕ ╕ розбудовують нашу неньку-Укра╖ну.

- Д╕ду,а яка р╕зниця м╕ж укра╖нцями ╕ хохлами?

- Ну,онуку, укра╖нц╕ - це хорош╕ люди. Вони живуть в Америц╕,Канад╕,Аргентин╕ ╕ дуже люблять свою батьк╕вщину,плекають р╕дну мову. А хохли - це укра╖нц╕, як╕ живуть у наш╕й кра╖н╕ ╕ заважають москалям ╕ жидам розбудовувати нашу неньку-Укра╖ну! "

Склада╓ться в╕д внутр╕шньо╖ пол╕тики укр. влади останн╕х 17 рок╕в таке враження, що вона спрямована на перетворення укра╖нсько╖ нац╕╖ у величезну д╕аспору...
(Ф. Н╕цше)
1 2 > »