Великие Украинцы

Тема

« <- < 3 4 5 6 7 > »
Пов╕домлень: 57
''Медведева заявочки'':
(Ну ╕ М╕шка, ну ╕ заявки, ну ╕ сказанув, не дарма в╕н ╓ коцалапий!!! )
19.08.2008 18:52
Пов╕домлень: 63
Перегляд╕в: 1034
Рос╕я; ''Медведева заявочки'': Нехай нам Укра╖на не вказу╓ що нам робити з ЧФ. !!!
Ну ╕ М╕шка, ну ╕ заявки, ну ╕ сказанув, не дарма в╕н ╓ коцалапий!!!
Це ╓ типично до Рос╕╖, яб була здивованна якби вони повели себе як ╕нтел╕гентна нац╕я.

Вивести ЧФ й неха йдуть до б╕су, адже з Рос╕╖ н╕чого узяти кр╕м РОС╤ЗМУ
Про що думати, ви що не на╖лися ще Совет╕в, ч╕ що?
З КОХАННЯМ ДО УКРА╥НИ!
УКРА╥НО СЕРДЦЕ МО╢,
ТИ ПОВСТАЛА Й ЗВ╤ЛЬНИЛАСЬ,
З Г╤Р КАРПАТ НЕСЕТСЯ ГОМ╤Н-ВОЛ╤ ,
З Г╤Р КАРПАТ НЕСЕТСЯ П╤СНЯ
Пов╕домлень: 2153
446534922
20.08.2008 20:42
ну вот и славно
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
Пов╕домлень: 614
21.08.2008 19:48
Vote, перепрошую що так довго тягнув з в╕дпов╕ддю, але назбиралось багато справ, був зайнятий.

как соотносится этот пост в теме про Тура.....

1. Я лише заперечив то, що вважаю брехнею:
НИГДЕ в военных архивах Запада и СССР не упоминались успешные(да хоть какие!) боевые действия некоего дезертирского формирования УПА.
(Так╕ документи неодноразовано приводились на форум╕);

2. Заперечив в "╕ванковому" стил╕, для кращо╖ ясност╕:
"галицаи", "хохлоновынам", "коровника", "украл у спящего фрица банку сгущёнки и рожок с патронами",.....
;

3. Ну ╕ останн╓ - це ж "мусорный бачок".

Vote, Ви завжди критику╓те лише сво╖х опонент╕в? А як же це:
с РФ могут пойти воевать только галицаи
,
то Украина добровольно признает власть Путина\Медведева своей... скорей бы уж
,
в подробностях как я твою маму ебал.
, ╕ ще багато таких "перл". Чим це краще в╕д "шедевр╕в" Абассаки?

ПС. Сьгодн╕ однодумц╕, завтра опоненти.... Ви ж сам╕ писали:
«Ничто не вечно под Луной...
Може краще"виховувати" сво╖х майбутн╕х опонент╕в, тод╕ коли вони ще тво╖ однодумц╕?

Ничто не вечно под луной,-

Твердят себе, порою, люди.

Ни ночи тень, ни свет дневной

Сейчас-всё есть, потом-не будет.

Не будет белых облаков.

Не будет солнца, снега, ветра.

Всего, что создала любовь.

Всего, что нежностью согрето.

Исчезнут птицы и леса,

Засохнут все моря и реки.

И люди, глядя в небеса,

Подумают: <Всё умерло навеки>.

И страшно станет всем кругом,

И каждый станет на колени,

Но нам не замолить грехов,

Что свершили мы от лени.

Всё это будет. Но: потом.

Сейчас же надо постараться

Хранить любовь, добро, а зло-

Должно в забвении остаться.

Ничто не вечно под луной:

Всё, появляясь, исчезает

<И что же будет там со мной?>-

Знать хочет каждый, но: не знает.

(Сокерина Ирина)
Де нема╓ свободи, там нема╓ ╕ в╕тчизни.
П. Гольбах
22.08.2008 18:22
Я вибачаюсь шо пишу намеком але намагаюсь робити як Рос╕янтз заход з далеку все наменом

До сьогодн╕шнього часу Европа вир╕шувала провлеми мирним шляхом а як т╕льки Рос╕╖ було надано право Меротворц╕в, вони це право вжили по не призначенню. Вжили зброю проти мирного населення Груз╕╖, й кричать що нам н╕чого НАТО не зробить, пожурять ╕ на цьому це зк╕нч╕тся, бо Рос╕я ╖м потр╕бна, яб на це не розраховувала, х╕ба що тримати Рос╕йськиж слоун╕в п╕д прец╕лом, от чудять Наша Раша .

Рос╕яни ведуть дуже не ч╕сту гру.

Я вважаю так що рос╕ян не мали використовувати зброю на людях, ╓ завжди цив╕л╕зовванн╕ шляхи що до вир╕шиння проблем, ╕ це не в╕йна. Це було одн╕╓ю з можливостей для рос╕ян що до навчання ╖хньо╖ мелетарно╖ арм╕╖; тому рос╕яни п╕дписалися до Миротворч╕х сил, щоб стати ''Миротворцями''……, для одн╕╓╖ мети лише, щоб навчити сво╖ м╕л╕тарн╕ сили на живих м╕шенях. Зверн╕ть увагу, вони завжди використовують можливост╕, як т╕льки що-небудь, п╕дм╕ча╓тся, як на приклад под╕бно до святкувань рос╕янами ЧФ Рос╕╖ ?? Флот який тимчасово базу╓тся на територ╕╖ Укра╖ни, хоча рос╕яни п╕дписали угоду, яка забороня╓ться з використання будь-якого виду збро╖ протягом цього святкування, вони порушили Закон Угоди про це святкування й ц╕лком навчали д╕╖ ╖х арм╕╖, так я маю п╕дозрою, це була п╕дготовками перед тим, як рос╕яни планували до напад╕в на Груз╕ю

КРИМ ТО ╢ УКРА╥НА, ДА╢Ш КРИМ, ДА╢Ш УКРА╥НУ!!!!!!

З КОХАННЯМ ДО УКРА╥НИ!
УКРА╥НО СЕРДЦЕ МО╢,
Пов╕домлень: 2788
22.08.2008 22:53
КРИМ ТО ╢ УКРА╥НА, ДА╢Ш КРИМ, ДА╢Ш УКРА╥НУ!!!!!!

Та забирайте!!! Для канадцев ничего не жалко
Мой друг - Путин
Пов╕домлень: 1615
25.08.2008 10:26
vshagane

Вивести ЧФ й нехай йдуть до б╕су, адже з Рос╕╖ н╕чого узяти кр╕м РОС╤ЗМУ

Н╕-н╕! Хай побудуть ще до 2017р. й платять Укра╖н╕ оренду.

Нам не жалко!

Инфляция опять набирает обороты

00:06 «Комсомольская правда»

В России дорожают рис, соль и колбаса

В прошлом месяце цены на какой-то период перестали расти. Но радоваться пришлось недолго: в августе инфляция опять поползла вверх. С начала месяца она подскочила до 0,2%. В общем-то это очень много. Ведь в лучшие годы в августе у нас была отрицательная инфляция. Все-таки урожайный месяц, сезон отпусков, активность покупателей — ниже плинтуса. С чего ценам расти?

Начало сбора урожая, конечно, сыграло свою роль. В среднем, по данным Росстата, фрукты и овощи подешевели на 3,1%. Ценники на морковку опустились аж на 6,5%, на капусту — на 5,8%, а картофель подешевел на 4,5%.

Не росли цены на бензин — согласно последнему отчету Росстата за минувшую неделю он даже подешевел на 0,3%. Дизельное топливо стало дешевле на 0,4%.

Зато все остальные цены только растут. В августе дорожали соль (2,5%) и рис (1,2%). На 1,7% дороже стали сырокопченая колбаса, сосиски и сардельки. Даже печенье и конфеты и те стали менее доступными для наших кошельков. Неужели опять придется питаться одними только дешевеющими капустой и морковкой?

Впереди, кстати, светлое будущее не маячит. Все опрошенные «КП» эксперты в один голос говорят: в конце сентября жди скачка цен на бензин. Это сейчас нефтяные компании шелковые и даже чуть-чуть (на пару копеек) снижают цены. Посмотрим, что они будут делать, когда крестьяне в разгар уборки зерновых начнут скупать горючее тоннами. Да и цены на нефть хотя и падают, но все равно остаются высоченными. А значит, 30 рублей за литр к концу года отнюдь не недосягаемая высота.

Обидно, что в странах Евросоюза цены растут в 4 раза меньше. И это при том, что в нашей инфляции, как объясняют нам чиновники, во многом виноваты зарубежные страны, где дорожает продовольствие. Тем не менее в странах ЕС еда с начала года стала дороже на 3%, а у нас — на 12,3%.

КСТАТИ

По инфляции мы, конечно, впереди Европы всей. Зато и ВВП показывает невиданные доселе темпы роста. За первое полугодие — плюс 8%. В будущем, правда, такие темпы роста сохранить не удастся. Минфин прогнозирует снижение нефтегазовых доходов, а нынешний рост стал возможен именно благодаря потоку нефтедолларов. С другой стороны, пару лет назад все тоже ждали снижения темпов и о 8% никто даже и не мечтал.

http://news.mail.ru/economics/1968009/
26.08.2008 16:47
Украина добровольно признает власть Путина\Медведева своей... скорей бы уж

Та спасибочки, как-нибудь перетопчимся...

Что касается "либерастов"... Хм! Вряд ли. Это вообще какое-то непонятное мне образование, "северное братство союз радикальных русских националистов", слишком такое агрессивное для "либерастов". Или что-то из разряда :"В каком полку служили?" и "Заграница нам поможет!" (сп. Ильф и Петров)

Свобода - это ответственность. Вот почему все ее так боятся.

Б. Шоу

ПУТ╤Н НЕ МА╢ ЖОДНОГО НАМ╤РУ ЗАЛИШЕННЯ, В╤Н - НЕ РОЗУМ╤╢ ЧАСАМИ КОЛИ ЙОМУ ПОЯСНИЛИ ПОМИЛКИ ЙОГО ШЛЯХУ ЙОМУ

Mедведев не дума╓ть об'╓ктивно тому що в╕н занадто молодий, щоб бути президентом, в╕н все ще хлопчик; тому його повед╕нки, говорить сусп╕льству його д╕ями у Груз╕╖.

До жалю Mедведев , втяга╓ рос╕ян в небезпечн╕ позиц╕╖ ╕ нет╕лки лише рос╕яни , в╕н втягу╓ ус╕ ╢вропейськ╕ кра╖ни до зони в╕йни. Даруйте але який же це дипломат може говорити так╕ реч╕ як под╕бно до цього: "Укра╖на - не говорити нам, що нам робити, ╕ ненадавай нам вказ╕мок що до Чф, тобто як нам виг╕дно так ми ╕ зробимо'', алеж даруйте - на цьому цеж ╓ Укра╖нська територ╕я!!! Дивиться хто говорить що П╕вденна Осет╕я ╓ фактично юридично Грузинська територ╕я це ще було до СРСР, бож Рос╕я побоювалась ось це саме таких момент╕в як зараз у Груз╕╖, комун╕сти власне предбач╕ли печальне майбутне СРСР тому й виробляли свою такт╕ку заздалег╕дь щоб запоб╕гти насл╕дк╕в, але Рос╕я пролет╕ла з СРСР к фанера над Пар╕жом…….

Зверн╕ть увагу, хто у Криму б╕льше за всього колотить, це т╕ громодяни як╕ мають Рос╕йсько-Укра╖нськи паспорти, тобто вони ╓ рос╕яни але мешкають в Укра╖н╕ й ще до усього отримують укра╖нську пенс╕ю алеж це ╓ ваш╕ грош╕ як╕х в Укра╖н╕ не вистача╓, дуже добре пригр╕лися думали що укра╖нц╕ дурники незрозум╕ють, це ╓ т╕льки притаманне рос╕янам. Сьогодн╕ б╕ля 1700 громодян Рос╕╖ як╕ мешкають у Севастопол╕ притбали укра╖нськи папорти й отримують ваш╕ грош╕, ось на ч╕м потр╕бно замислитись.

Як щоб таке трапилось у будь як╕й друг╕й кра╖н╕ то ця кра╖на припинила ╕ заблокувала ╖х п╕нс╕йний фонд й засудида ╖х на сумму б╕льш н╕ж вони отримали й видворила ╖х за меж╕ кра╖ни . Так щоб бути г╕дним сво╓╖ кра╖ни нехай Янукович дба╓ за Укра╖нське майно а не за Рос╕йськ╕ стосунки, бо Рос╕я за вас не подба╓ ╕ це ╓ боведено ╖хн╕м в╕дношенням до Укра╖нц╕в.

А Янокович зараз вже почув що Рос╕я об╕цяла п╕дтримати Т╕мошенко на приз╕денських виборах й вир╕шив вставити сво╖ п'ять коп╕йок аж ось Рос╕я п╕дкинить грошей ╕ йому, до реч╕ Янокович це та людина яко╖ не можна дов╕рити бо в╕н ╓ ще той прожжений комун╕ст, Укра╖на зараз на вищому р╕вн╕ н╕ж Рос╕я в усьому св╕т╕. Янокович: ''ДЕЖ ТИ РАНЬШЕ БИЛ, ЦЕЛОВАЛСЯ С КЕМ.'' . Янокович заявив що Укра╖на ма╓ бути поза блоковою, а що Янокович дав $500.000.000 допомоги на повен╕ в╕д ус╕х кра╖н св╕та ? Алеж вельможн╕ громодяни мовчать.

Такого не можна казати, бо якщо що трапиться то будете питати кошти з ╕д╕ота Яноковичаю .

А що до того що през╕дент п╕дтримував Груз╕ю то тому що Рос╕я веде себе буже агресовно до ус╕х сус╕д╕в, а це негативно вплило на ╖х пристиж, ще до в усьог рос╕яни пост╕йно втручаються у справи сус╕дних кра╖н.
З КОХАННЯМ ДО УКРА╥НИ!
УКРА╥НО СЕРДЦЕ МО╢,
26.08.2008 16:54
Нонна це також потр╕бно ялеж рос╕яи зрозум╕ють як запрошення на завжди, як це було у Чехословатченн╕, що ледве виштовхали алеж нарешт╕ то чехи позбавились Рос╕╖ з ╖хньо╖ кра╖ни
З КОХАННЯМ ДО УКРА╥НИ!
УКРА╥НО СЕРДЦЕ МО╢,
Пов╕домлень: 882
28.08.2008 2:05
Де ти ванидла ЧМОшна!? Пропоносило з нашого сала за ком╕ром, чм як?
Говорю:"Не сци, браток, Господь нас поважа╓", Ю.Шевчук, ДДТ.
Пов╕домлень: 1742
28.08.2008 13:43
Ван╕дла в реал╕ д╕став по рилу:))) Зализу╓ться ╕ шпаклю╓ться:)))
Читаю лише конструктив. Хамство ╕ матюки на╖вного гомосексуального психопата vote , буйнобожев╕льного ол╕гофрен╕чного иванка та ╕ншого обд╕леного ╕ звиродн╕лого кацапомоскалья ╕гнору╓ться:)
Пов╕домлень: 2788
28.08.2008 13:50
Новое погоняло у Геро - Обосцанный. Обосцанный иди лечи свои сифилисные "заиды" про которые ты тут пишешь, а то подохнешь як твоя мамка-блядинка

Заиды у тебя от того что у бомжей сосёшь, пидор свидомый
Мой друг - Путин
« <- < 3 4 5 6 7 > »