Великие Украинцы

Тема

« <- < 3 4 5 6 7 > -> »
Пов╕домлень: 1742
Нелюди которых подарила миру Россия (Московское ца
(Складемо рейтинг антигеро╖в)
02.07.2008 11:33
Пов╕домлень: 153
Перегляд╕в: 2334
Иван Калита
Иван Грозный
Малюта Скуратов
Ленин
Дзержинский
Троцкий
Сталин
Каганович
Ворошилов
Хрущёв
Ежов
Берия
Суслов
Андропов
Путин (Ном╕нац╕я за "Курск" ╕ "Норд-Ост")

П.С
Хоч окрем╕ персонал╕╖ не ен╕чн╕ рос╕яни, але ╕мперську ╕дею РОС╤ЙСЬКУ вони використовували на вс╕ 100%.
Читаю лише конструктив. Хамство ╕ матюки на╖вного гомосексуального психопата vote , буйнобожев╕льного ол╕гофрен╕чного иванка та ╕ншого обд╕леного ╕ звиродн╕лого кацапомоскалья ╕гнору╓ться:)
Пов╕домлень: 159
09.08.2008 19:08
Захар, видать, герой, який любить т╕льки баз╕кати. Був у мене знайомий, який нам╕рявся ╖хати на Тузлу та бити рос╕ян. На баз╕канн╕ й зак╕нчилося.

Щастя рос╕ян в тому, що ╖х держава ╖х захища╓. А наша держава (влада) т╕льки плю╓ на сво╖х громадян. Якби Ющенко б "на╖хав" на Крим так, як Саакашв╕л╕ на Осет╕ю, севастопольц╕ (а це 50% колишн╕ в╕йськов╕) швидко б нашому любому Президентов╕ нав╕шали. Мабуть ВЮ ще розуму хвата╓ загравати з Кримом.
Opinia multiplex, patria una
09.08.2008 19:12
Стосовно теми форуму

Дивимося краще на себе - Нелюди Укра╖ни:

╤гор Старий

Володимир "Великий"

Ярема Вишневецький

Мазепа

Микита Хрущов

Л. Кучма

В. Ющенко

та ╕нша брат╕я для прикладу.
Пов╕домлень: 1175
10.08.2008 9:50
то П╤РАМ╤Д

У такому раз╕ баз╕канням можна назвати будь-який пост будь-якого учасника форуму. Я висловлюю свою точку зору ╕ аргументую ╖╖.

Якби я захот╕в прийняти безпосередню участь у будь яких под╕ях або конфл╕ктах то робив би це без оголошення сво╖х нам╕р╕в. А от надати посильну мен╕ ф╕нансову п╕дтримку уряду Груз╕╖ у в╕йн╕ проти Рос╕╖ я готовий.

Форум, шановний, це ╕нформац╕йне середовище, де люди можуть в╕льно висловлювати свою позиц╕ю та п╕дштовхувати ╕нших людей ДУМАТИ... Дореч╕ я маю досить багато однодумц╕в..
╢дина справжня помилка - це не виправляти сво╖х минулих помилок... Конфуций
10.08.2008 10:19
Форум, шановний, це ╕нформац╕йне середовище, де люди можуть в╕льно висловлювати свою позиц╕ю та п╕дштовхувати ╕нших людей ДУМАТИ...

От з цим згоден.

Але висловлювання типу
Иванко - Вы есть русише швайне - жалкий потомок ранее окупационной нации, ее мерзкий ошметек...

Иванко - Вы каждый раз подтверждаетето, что принадлежите к когорте русских педерастов.
лише говорить про р╕вень вашого культурного розвитку.
10.08.2008 10:21
А от надати посильну мен╕ ф╕нансову п╕дтримку уряду Груз╕╖ у в╕йн╕ проти Рос╕╖ я готовий.

Чому не осетинам? А тому що Груз╕я така б╕дна кра╖на, що розпочинати бойов╕ д╕╖ вона може, а нагодувати св╕й народ - н╕ :)
10.08.2008 10:30
В╕двертий ворог Укра╖ни - ╤ванко таку в╕дпов╕дь заслужив (почитайте його рос╕йськ╕ матюки) хоча я, чесно кажучи, проти под╕бно╖ риторики... Проте з рос╕йською нахабною с... ╕накше не можна.
10.08.2008 10:34
Чому не осетинам? А тому що Груз╕я така б╕дна кра╖на, що розпочинати бойов╕ д╕╖ вона може, а нагодувати св╕й народ - н╕ :)

А тому, що ╕сну╓ кра╖на, друг ╕ стратег╕чний партнер Укра╖ни - Груз╕я, а не кра╖на Осет╕я. Чи може Ви скажете, що грузини колись силою захватили осетин, як наприклад це зробили рос╕яни з чеченцями?
10.08.2008 11:22
"Колись, колись, колись". В ╕стор╕╖ багато р╕зних недоречностей ╕ згадувати минуле не йде на позитив в╕дносин м╕ж кра╖нами. Взяти за приклад наш╕ в╕дносини з Польщею. Так, поляк╕в (через литвин╕в) можна стов╕дсотково назвати "окупантами" Укра╖ни. Ще стосовно недоречност╕: по ТВ почув про те, що "колись" Рос╕йська ╕мпер╕я окупувала Груз╕ю. Таке "в╕льне" трактування ╕стор╕╖ виклика╓ т╕льки сум.
10.08.2008 11:27
А тому, що ╕сну╓ кра╖на, друг ╕ стратег╕чний партнер Укра╖ни - Груз╕я

Та будь Груз╕я хоч вибраною Богом, але д╕╖ Саакашв╕л╕ призвели до ще б╕льшого б╕дування грузинського народу. Якщо не впевнений в сво╖х силах та не зна╓ш чим зак╕нчиться б╕йка, не починай ╖╖. А то вдарив та сховався за старшого брата, хай в╕н розбира╓ться, а я буду плакати.
10.08.2008 12:13
У даному випадку роль гра╓ Ваша особиста позиц╕я - на чи╓му Ви боц╕ - на боц╕ нашого лютого ворога Рос╕╖ чи навпаки ?

Саакашв╕л╕ - д╕╓ у в╕дпов╕дност╕ до м╕жнародного законодавства ╕ не дивлячись на те, що Груз╕я менша ╕ слабша за Рос╕ю, в╕н не втрача╓ сво╓╖ г╕дност╕ - справжн╕й мужчина-л╕дер нац╕╖.

А Рос╕я - свиняча, хамська, агресивна ╕ непередбачувана колон╕альна ╕мпер╕я лише п╕дтверджу╓ такий св╕й споконв╕чний ╕м╕дж.

В╕д тако╖ держави сл╕д триматися якомога дал╕ ╕ якнайшвидше вступати до НАТО.
« <- < 3 4 5 6 7 > -> »