Великие Украинцы

Тема

« <- < 3 4 5 6 7 > -> »
Пов╕домлень: 8
Маю сумн╕в
17.05.2008 14:44
Пов╕домлень: 96
Перегляд╕в: 4231
14 травня показували ф╕льм про Ярослава Мудрого. До ф╕льму пов╕домили, що в╕н був на 4 м╕сц╕. П╕сля ф╕льму Ярослав Мудрий залишився на тому ж м╕сц╕. Ф╕нальне шоу в╕дбулося 16 травня ввечер╕, тобто через 2 дн╕ п╕сля ф╕льму про Ярослава Мудрого.
А тепер проанал╕зу╓мо. Очевидно, що на момент показу ф╕льму про Ярослава Мудрого, Т.Г.Шевченко знаходився на 3 м╕сц╕. Шевченковий ф╕нальний результат - 150873. Це означа╓, що Ярослав Мудрий до ╕ п╕сля ф╕льму про нього мав результат, що був меншим 150873 голос╕в. Ф╕нальний результат Ярослава Мудрого - 648443. Маю зауважити, що п╕д час 4-годинного шоу додалося всього близько 100000 голос╕в. Тобто динам╕ка надходження голос╕в зрозум╕ла. ╤ ось питання, як таке можливо, що Ярослав Мудрий отримав за 2 дн╕ до шоу понад 500000 голос╕в.
Я поважаю постать Ярослава Мудрого ╕ в╕н входить до мо╓╖ 10-и Великих Укра╖нц╕в, але ж це занадто??????
Звичайно, можливо, що комусь не подобалось, що Бандера йшов першим, хоча особисто я голосував за Т.Г.Шевченка.
Нав╕що таким чином псувати досить ц╕кавий проект ╕ невже б╕льш н╕ в кого нема╓ под╕бного сумн╕ву.
Пов╕домлень: 2
18.05.2008 20:55
Ганьба ╕ смерть ворогам Укра╖ни.Слава Укра╖н╕-Героям Слава!
Пов╕домлень: 118
18.05.2008 21:19
minaev укра╖нсько╖ кров╕ поляки пролили не меньше,таких факт╕в можна надати безл╕ч.

На в╕йн╕ ╓ побратим,або ворог,╕ поляки нажаль були ворогами.
18.05.2008 21:21
77olga а ви на в╕йн╕ бачили невбивць ?
Пов╕домлень: 15
18.05.2008 21:28
sapsanu

на як╕й в╕йн╕????д╕тей вбивати.а пот╕м стати великим???

чому г╕тлер не став великим,полпот,мусол╕н╕,чикотило, а бандера став. а шухевич геро╓м Укра╖ни за 180 тисяч мирних поляк╕в,без танк╕в ,ав╕ац╕╖,гармат.

Думаю бог розсудив ╕ бандера з шухевичом вже згор╕ли в пекл╕.А сатана вселив в ваш╕ душ╕ ╖х лють до людей,╕ сказав вам прикриватися фразами про боротьбу за Укра╖ну.

╤деолог ОУН-м Зинов╤й КнИш в сво╥й работ╤ "Бунт БандерИ" писаВ: "Бандер╕вський терор зорган╕зувався згодом у систему, що ╖╖ пильнувала ославлена СБ (Служба Безпеки). Безшабашними способами розправлялася вона з ус╕ма, кого т╕льки вважала сво╖м противником, хто т╕льки станув на перешкод╕ безумн╕й жадоб╕ влади. Кр╕м член╕в ОУН, проти яких головно спрямована вся ╖дь бандер╕всько╖ ненавистии, гинули ╕нш╕ громадяни за те, що не корилися бандер╕вським наказам, гинули власн╕ члени бандер╕всько╖ парт╕╖, що в них озвалося укра╖нське серце протестом проти злочинного мордування сво╖х брат╕в, гинули укра╖нц╕ за те т╕льки, що були рико-католиками, гинули вс╕ т╕, що на них ес-б╕вськ╕ опричники зганяли свою помсту за приватн╕ справи. Ця понура епоха укра╖нсько╖ мартиролог╕╖ не знайшла ще свого пера. Деяке св╕тло правди кида╓ на не╖ О.Шуляк у сво╖й книжц╕ «В ╕м’я правди», де на стор. 30 чита╓мо: «Ця система надзору ╕ л╕кв╕дування жертов лише на п╕дстав╕ р╕шення СБ – без усякого суду була ганебна ╕ жахлива».

... Найдурн╕ший ╕ найжахлив╕ший наказ був виконуваний. Прийшов наказ знищити ввесь «непевний елемент». Отже, почалась гонитва за вс╕ма, хто здавався тому чи ╕ншому станичному п╕дозр╕лим. Прокурорами були бандер╕вськ╕ станичн╕, а не хто ╕нший. Отже, лцкв╕дац╕я «ворог╕в» проводилася виключно за парт╕йним ключем. Ясно, що в цю категор╕ю потрапляли вс╕, хто не був прихильником бандер╕вщини".
18.05.2008 21:38
minaev

Р╕занина була реакц╕╓ю на р╕занину !

Поляки як ╕ москал╕ не признавали Незалежно╖ Укра╖ни,╕ чинили все можливе щоб прибусити будь-як╕ ╖╖ прояви !
18.05.2008 21:40
Бандер╕вц╕!!!

Дайте документи,де можна було почитати про во╓нн╕ подвиги БАНДЕР╤ВЦ╤В(не бульб╕вц╕в).Т╕льки не з власно╖ фантаз╕╖ вашо╖ чи ваших предк╕в .а з арх╕в╕в Польщ╕,америки,н╕меччини,чи канади,можна мосаду.

Ато прочитав б╕ограф╕ю бандери. а там.що його визволили з тюрми товариш╕-укра╖нц╕. а отто скорцен╕ пише .що зв╕льнив в╕н.(Скорцен╕О.Неизвестная война МН. ООО "Попурри"2003 Може отто скорцен╕ укра╖нець чи бандер╕вець?н╕,в╕н мабуть провокатор нквд...
18.05.2008 21:43
minaev поляки вол╕ли б ╕ "В╕слу"забути,╕ 250 тис.насильно переселених укра╖нц╕в,хтось ╖м за сучасно╖ Польщ╕ повернув в╕д╕бран╕ ма╓тки ?
18.05.2008 21:52
Sapsan

Вбивц╕ з АК -ТО велик╕ поляки? велик╕ люди з точки зору планетарност╕?? Думаю.що н╕ ╕ над╕юсь .що й ви тако╖ думки.А зв╕дси висновок бандера ╕ шухевич не повинн╕ бути в когорт╕ ВЕЛИКИХ ЛЮДЕЙ СВ╤ТУ ╤ УКРА╥НИ, БО ВОНИ ВБИВЦ╤.
18.05.2008 22:42
minaev а ви шановний не ставте в один ряд ОУН-УПА ╕ АК,ми боронили р╕дну землю,а АК замлю загарбану !
Пов╕домлень: 0
18.05.2008 23:29
М╕на╓в, Ти просто засл╕плена пропогандою людина!

Ти хочеш сказати, що ОУН убивало людей просто так ?

Ти почитай с початку а пот╕м ганьбися тут... це була в╕дповдь на т╕ ужаси що б╕льшовики ╕ поляки робили на Укра╖н╕! А УПА це взагал╕ в╕йсько - без держави яке давало в╕дс╕ч комунякам ╕ б╕льшовикам.

Ще там хтось писав про те що ми не поважа╓мо думку ╕нших:

Скажи Олю, яка наф╕г думка ? Я розум╕ю що ви сл╕п╕ ╕ Укра╖на с Бандерою вам до жопи... Але вибач ти хочеш сказати що Мудрого обрали справедливо ? Ти хочеш сказати що 130 голос╕в в хвилину, з 80 номер╕в.. це виб╕р народу ?

Бл╕н не ганьб╕ться хоч...
« <- < 3 4 5 6 7 > -> »