Великие Украинцы

Тема

« < 2 3 4 5 6 > -> »
Пов╕домлень: 8
Маю сумн╕в
17.05.2008 14:44
Пов╕домлень: 96
Перегляд╕в: 4227
14 травня показували ф╕льм про Ярослава Мудрого. До ф╕льму пов╕домили, що в╕н був на 4 м╕сц╕. П╕сля ф╕льму Ярослав Мудрий залишився на тому ж м╕сц╕. Ф╕нальне шоу в╕дбулося 16 травня ввечер╕, тобто через 2 дн╕ п╕сля ф╕льму про Ярослава Мудрого.
А тепер проанал╕зу╓мо. Очевидно, що на момент показу ф╕льму про Ярослава Мудрого, Т.Г.Шевченко знаходився на 3 м╕сц╕. Шевченковий ф╕нальний результат - 150873. Це означа╓, що Ярослав Мудрий до ╕ п╕сля ф╕льму про нього мав результат, що був меншим 150873 голос╕в. Ф╕нальний результат Ярослава Мудрого - 648443. Маю зауважити, що п╕д час 4-годинного шоу додалося всього близько 100000 голос╕в. Тобто динам╕ка надходження голос╕в зрозум╕ла. ╤ ось питання, як таке можливо, що Ярослав Мудрий отримав за 2 дн╕ до шоу понад 500000 голос╕в.
Я поважаю постать Ярослава Мудрого ╕ в╕н входить до мо╓╖ 10-и Великих Укра╖нц╕в, але ж це занадто??????
Звичайно, можливо, що комусь не подобалось, що Бандера йшов першим, хоча особисто я голосував за Т.Г.Шевченка.
Нав╕що таким чином псувати досить ц╕кавий проект ╕ невже б╕льш н╕ в кого нема╓ под╕бного сумн╕ву.
Пов╕домлень: 1246
18.05.2008 15:57
ДОПОБАЧЕННЯ
Пов╕домлень: 118
18.05.2008 15:58
Banderivec ви бездарний провокатор !
Пов╕домлень: 0
18.05.2008 16:02
KvanGee

Нас знову просто п╕дставили.

Укра╖н╕ знову поставили на сво╓ м╕сце, нам н╕коли кацапи не дадуть визнати сво╖х геро╖в. Тому й поставили на перш╕ два м╕сця не Укра╖нц╕в... Ще скаж╕ть, що Амосов для Укра╖ни людина б╕льш велика н╕ж Мазепа ? Н╕ж Шухевич ?

См╕х тай год╕...
18.05.2008 16:04
Sapsan

Можливо :) Але пишу правду!
Пов╕домлень: 118
18.05.2008 16:08
Banderivec правду треба писати акуратно !
Пов╕домлень: 3
18.05.2008 16:29
Sapsan

Пов╕домлень: 155 18.05.2008 16:08

Banderivec правду треба писати акуратно !

Правда вона одна !!!
СЛАВА УКРА╥Н╤ ! - ГЕРОЯМ СЛАВА !
18.05.2008 18:42
Акуратно ?

Не см╕ши... Укра╖н╕ знову показали на ╖╖ м╕сце... ╕ с цим миритися ? Все життя на кол╕нах стояти ?

СЛАВА УКРА╥Н╤!
18.05.2008 18:47
Проект було створено, щоб обрати Великого Укра╖нця.

А на том╕сть, нас знову обманули ╕ принизили нац╕ю ╕ ╖╖ ╕стор╕ю... ╤ що нам тепер миритися с цим ?
Пов╕домлень: 15
18.05.2008 19:23
шеф,а чому псевдо в тебе не "баба" ,як в того,що на тво╓му фото?

Бандер╕вцям варто почитати для розумового розвитку

Думаю ,що полякам.рос╕янам та татарам потр╕бно вести себе зараз адекватними методами . як ╕ бандера в 1934-36 роках в Польщ╕, а пот╕м перейти до озбро╓но╖ боротьби, як це робили бандер╕вц╕, як тут деяк╕ розпов╕дають аж до 60 рок╕в 20 стол╕ття.

Я знаю селище М╕зоч в Р╕вненськ╕й област╕, де вс╕ колодяз╕ були заповнен╕ поляками та ╓вреями ╕ нап╕вполяками-укра╖нцями ╕ робили це в 42-43 роках Ваш╕ геро╖. Може таку боротьбу вести на сход╕ ╕ в Криму?

бАЖА╢ТЕ ЗНАТИ Б╤ЛЬШЕ ,почитайте польських ╕сторик╕в(Книш Зинов╕й),канадських ╕сторик╕в укра╖нського походження (В╕ктор Пол╕щук: Г╕рка правда:Злочинн╕сть оун-упа Спов╕дь укра╖нця,Подворняк М."В╤ТЕР з Волин╕ ╕ т.п. Почитайте Тараса Бульбу- Боровця:"Чи правдивий революц╕онер-державник може п╕дпорядковуватись Проводов╕ парт╕╖. яка почина╓ будову держави в╕д вир╕зування нац╕ональних меншин ╕ безглуздого палення осель... Що сп╕льного зукра╖нською народною революц╕╓ю мають бандер╕вськ╕ безправ,я,побо╖,грабеж╕ та вбивства,яких ми ╓ щоденними св╕дками?Чи╕снувала коли на Укра╖н╕ така революц╕йна орган╕зац╕я,яко╖ ВЛАСНИЙ НАРОД ЖАХАВСЯ Г╤РШЕ в╕д найлют╕шого ворога.а ╖╖ член╕в називав не ╕накше,як путарями та сокирниками?Що сп╕льного мають з визволенням Укра╖ни бандер╕вськ╕ спроби п╕дпорядкувати укра╖нськ╕ народн╕ маси сво╖й ПАРТ╤ЙН╤Й ДИКТАТУР╤ ТА ФАШИСТСЬК╤Й ╤ДЕОЛОГ╤╥..
Пов╕домлень: 399
18.05.2008 20:24
Banderivec,к сожалению, люди ваших убеждений имеют одну особенность: вы никогда не соглашаетесь с тем, что могут быть, кроме вашей, другие точки зрения, что у людей Украины могут быть НЕ ВАШИ герои. Это, по меньшей мере, нецивилизованно: надо уважать выбор других. Вы же не умеете проигрывать и держать удар.

Для меня, например, тот факт, что за вашего героя отдано так много голосов, является пугающим (меня лично не вдохновляет героизм убийц) и в то же время симптоматичным - я понимаю, что в обществе людей эктремистских взглядов много. Я вряд ли буду когда-нибудь с ними общаться, а тем более, делать какое-нибудь хорошее дело. Но они есть, и их точку зрения надо уважать. Они имеют на неё право. Так же, как и я.
« < 2 3 4 5 6 > -> »