Великие Украинцы
ИНТЕР
рос
укр
В╕део
генеральний спонсор
Новини
Про проект
Концепц╕я проекту
Ведуч╕ проекту
Команда проекту
TOP 11-100
Голосування
Телеформат
Постат╕
Адвокати
╤нш╕ Велик╕
FAQ
Точка зору
Форум
Зворотний зв'язок
Партнери
Тема

Правила форуму
В╕та╓мо, гостю
Вх╕д
Ре╓страц╕я
Форум
»
Про проект
»
Телеформат
»
Маю сумн╕в
»
1
2
3
4
5
>
->
»
KvanGee
Пов╕домлень:
8
Маю сумн╕в
17.05.2008 14:44
Пов╕домлень:
96
Перегляд╕в:
3995
14 травня показували ф╕льм про Ярослава Мудрого. До ф╕льму пов╕домили, що в╕н був на 4 м╕сц╕. П╕сля ф╕льму Ярослав Мудрий залишився на тому ж м╕сц╕. Ф╕нальне шоу в╕дбулося 16 травня ввечер╕, тобто через 2 дн╕ п╕сля ф╕льму про Ярослава Мудрого.
А тепер проанал╕зу╓мо. Очевидно, що на момент показу ф╕льму про Ярослава Мудрого, Т.Г.Шевченко знаходився на 3 м╕сц╕. Шевченковий ф╕нальний результат - 150873. Це означа╓, що Ярослав Мудрий до ╕ п╕сля ф╕льму про нього мав результат, що був меншим 150873 голос╕в. Ф╕нальний результат Ярослава Мудрого - 648443. Маю зауважити, що п╕д час 4-годинного шоу додалося всього близько 100000 голос╕в. Тобто динам╕ка надходження голос╕в зрозум╕ла. ╤ ось питання, як таке можливо, що Ярослав Мудрий отримав за 2 дн╕ до шоу понад 500000 голос╕в.
Я поважаю постать Ярослава Мудрого ╕ в╕н входить до мо╓╖ 10-и Великих Укра╖нц╕в, але ж це занадто??????
Звичайно, можливо, що комусь не подобалось, що Бандера йшов першим, хоча особисто я голосував за Т.Г.Шевченка.
Нав╕що таким чином псувати досить ц╕кавий проект ╕ невже б╕льш н╕ в кого нема╓ под╕бного сумн╕ву.
KvanGee
Пов╕домлень:
8
17.05.2008 14:57
Хтось ще ма╓ сумн╕в?
Sotnikov
Пов╕домлень:
15
17.05.2008 15:08
У кого с математикой всё нормально, просто улыбаются от этих результатов
Nemiroff
Пов╕домлень:
5
17.05.2008 15:25
Проект умер.
Господин Кипиани- МЫ ХОТИМ ЗНАТЬ ПРАВДУ!
Дмитрий Табачник- мы уважаем и чтим ваш выбор, но вы- всего лишь 1/47.000.000 народа Украины.
Купите еще тысячу мобильников, еще тысячу безлимиток и попытайте счастья на подобном шоу в РФ. А проект "Великие украинцы" вы- убили.
И еще раз. Господин КИПИАНИ, мы хотим знать правду! Расскажите о массовом вбросе голосов в последний момент.
Jara
Пов╕домлень:
2
17.05.2008 16:08
Я теж маю велик╕ сумн╕ви з цього приводу!
Н╕, я поважаю Ярослава Мудрого, ╕ не заперечую щодо його входження у десятку, але надто це все п╕дозр╕ло вигляда╓... Так само як ╕ входження Лобановського у 10.
Таке враження, що Ярослав Мудрий - це така соб╕ противага С.Бандер╕.
На жаль, проект не об╕йшовся без пол╕тики... Навряд чи, в Англ╕й и Франц╕╖ хтось займався масовим надсиланням СМСок. В цьому план╕ я абсолютно згодна з Кравчуком, який сказав в к╕нц╕ передач╕, що варто було б дозволити один голос з одного телефону.
uuri
Пов╕домлень:
4
17.05.2008 16:31
Шановне панство! У мене щодо результат╕в сумн╕в╕в не ма╓. Я впевнений, що вони п╕дтаснован╕. Тут можна довго говорити чому ╕ нав╕що, але факт залиша╓ться фактом. ╤ взагал╕, х╕ба можна було оч╕кувати нормальн╕ результати в цьому "проект╕". Все почалося фарсом - так зван╕ "експерти" (Симоненко, Кличко, Луценко та ╕н.), фарсом ╕ зак╕нчилося. Ну а те, що Бандера опинився на 3-му м╕сц╕ - вже ╓ св╕дченням його перемоги (ну не могли вже опустити нижче, намагалися, але не змогли). А щодо переможця... Так, Ярослав Мудрий - видатна постать нашо╖ ╕стор╕╖, але ж життя вже давно показало, що наш народ зна╓ власну ╕стор╕ю г╕рше, ан╕ж сер╕ал "Тетянин день". Як при такому загальному зубож╕нн╕ виявилося ст╕льки "знавц╕в" доби Ки╖всько╖ Рус╕? Чи то просто 2 гривн╕ завжди в кишен╕. Дива, та й год╕!!!
euroserhi
Пов╕домлень:
6
17.05.2008 16:47
Однозначна фальсиф╕кац╕я ╤нтера та рег╕онал╕в на користь Ярослава Мудрого та Табачника. Суд╕ть сам╕. Ф╕льм про Ярослава Мудрого йшов останн╕й, ╕ до ╕ п╕сля показу ф╕льму Табачника в╕н був на 4-му м╕сц╕ (про це оголошувалось в еф╕р╕). Тобто, у нього було менше 150 тисяч голос╕в за попередн╕ 5 тижн╕в показу, адже в самому к╕нц╕, Шевченко, що зайняв 4-те м╕сце набрав 150 тисяч (╕ це за п╕дсумкам ф╕нанльного ток-шоу!). За показ ф╕льму, коли за героя голосують найактивн╕ше, за Ярослава проголосувало 11 тисяч ╕ 3 тисяч╕ проти (наприклад Бендера отримав б╕льше п╕д час свого ф╕льму). Поясн╕ть тод╕, як герой може набрати за 5 тижн╕в трохи б╕льше 100 тисяч голос╕в, за час показу ф╕льму про нього 11 тисяч. А пот╕м за два дн╕ досягти одразу позначки в 650 тисяч. Та й вдумайтеся у в╕дсоток 40%!!! учасн╕к╕в проекту проголосувало за одного Ярослава Мудрого. Кр╕м того, за особистими даними з ╤нтера та поширеними ╕ ╕нтернет╕ чутками до останнього дня л╕диривав Бандера.
euroserhi
Пов╕домлень:
6
17.05.2008 16:49
Щойно сп╕лкувався в режисером проекту "Велик╕ Укра╖нц╕", в╕н п╕дтвердив фальсиф╕кац╕╖ на користь Табачника. Називаю саме так, це був п╕ар-Табачника, а не Ярослава. До реч╕, хто пом╕тив, Кравчук в к╕нц╕ програми, зазначив, що у нього ╓ ╕нформац╕я, що було найнята група людей й за спец╕ально вид╕лен╕ грош╕ протягом останнього накручувався л╕чильник. До реч╕, рейтинг к╕лькост╕ глячдач╕в ф╕льму табачника був середненький за результатом, його значно випереджали ф╕льми про Бандеру та Шевченка
euroserhi
Пов╕домлень:
6
17.05.2008 16:50
http://www.telekritika.ua/news/20 08-05-17/38441
euroserhi
Пов╕домлень:
6
17.05.2008 16:51
http://vaxo.livejournal.com/19572 8.html?thread=5124752#t5124752
euroserhi
Пов╕домлень: