Великие Украинцы

Тема

Пов╕домлень: 140
Бандера Степан Андр╕йович та Шухевич Роман Йосипович
(в п╕дтримку справжн╕х патр╕от╕в, нац╕онал╕ст╕в ╕ л╕дер╕в нац╕╖...)
Важливо!
19.11.2007 9:43
Пов╕домлень: 5642
Перегляд╕в: 125112
Не сл╕д плутати людей, що справд╕ боролися за Укра╖ну, укра╖нц╕в, укра╖нство...з лен╕нами, стал╕нами, кос╕орами. П╕дтримайте цих двох постатей!!!╤ не забудьте про ШЕВЧЕНКА ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА - людини, натхнення якого не т╕льки оповили життя Шухевича, Бандери а й м╕льйон╕в, десятк╕в (а то й сотн╕) м╕льйон╕в людей!!!
Востанн╓ зм╕нено: користувачем ahmed
Пов╕домлень: 614
20.05.2008 14:01
РОМКА, это про тебя мультик был?!

Н╓а, це про ╕ншого Ромка.
Де нема╓ свободи, там нема╓ ╕ в╕тчизни.
П. Гольбах
Пов╕домлень: 52
455149556
20.05.2008 14:04
Господа «св╕дом╕» украинцы.

И не надо трындеть типа «дай факты», это доказанные факты, читайте источники.
все буде добре для кожного з нас,
╤ все буде добре, настане наш час...
Пов╕домлень: 48
371086819
20.05.2008 14:05
Пиридюрок! Ти па рюсськи умний? Таджики на стройке и то по-русски разговаривают!!! Не мог хоть пару фраз выучить?!
...петли дверные многим скрепят, а многим поют...
В.Высоцкий
Пов╕домлень: 2112
20.05.2008 14:07
А вот про памятники мне особенно понравилось.

Но я думаю, в этом нам надо брать пример с французов. У них там памятники всем "героям" Великой французской революции стоят. Рядышком. И палачи и их жертвы. И никто не возмущается. Это часть их истории. А из песни, как известно, слов не выкинешь. Так что ставить памятники палачам - это не наше изобретение. И не советское. И не надо устраивать истерики по этому поводу.
20.05.2008 14:12
Ну все. Я бачу, що чогось розумного ╕ внятного по тем╕ я в╕д вас не дочекаюсь, в силу повно╖ в╕дсутност╕ цього в ваших головах взагал╕. Тому залишаю вас. Продовжуйте нести "ах╕н╓ю" та самомилуватись удвох.
П. Гольбах
Пов╕домлень: 1189
Сайт: ukrs.narod.ru
E-mail: ukrs@list.ru
20.05.2008 14:16
BERHOM

Давно пора, а то тут время зря тратите, расходуете свои драгоценные силы, без всякого смысла.
20.05.2008 14:45
берхом,

счастливого пути! Извините, что не оправдвли Ваши ожидания и не соответствуем критериям одной или пары областей нашей великой державы. Все время тянет мыслить более широко и системно. Это все проклятое советское прошлое. Тогда еще учили думать. В соответствии с банальными законами формальной логики.
20.05.2008 15:06
to Andy

Так что ставить памятники палачам - это не наше изобретение. И не советское. И не надо устраивать истерики по этому поводу.

Думаю, ви не зрозум╕ли того, що я хот╕в сказати. Я не мав на уваз╕ пам'ятники окремим особистостям: Бандер╕, Шухевичу, Лен╕ну, Катерин╕ чи ╕н. Загалом мо╓ ставлення до таких пам'ятник╕в не дуже в╕др╕зня╓ться в╕д вашого. Це все таки наша сп╕льна ╕стор╕я. Я мав на уваз╕ братськ╕ могили "Болрцям за волю Укра╖ни". Ви зрозум╕йте, до ц╕╓╖ боротьби причетна майже кожна галицька с╕м'я, хтось воював в УПА, хтось був зв'язковим, хтось допомагав в постачанн╕ продовольства, хтось займався пол╕тичною роботою, хтось допомагав у л╕куванн╕ поранених, хтось ризикував вс╕м ╕ власним життям переховуючи партизан╕в. ╤ тепер для цих людей ╓ святим обов'язком вшанувати пам'ять тих, хто не дожив до сьогодн╕, хто загинув у ц╕й важк╕й боротьб╕ ╕ не лише вшанувати, але й не дозволити всяким нев╕гласам заплямувати славне ╕м'я цих мужн╕х патр╕от╕в. А це були ╖х близьк╕, ╖х родич╕, ╖хн╕ д╕ти ╕ батьки, ╖хн╕ брати ╕ сестри, ╖хн╖ товариш╕, сус╕ди, знайом╕, ╖х сп╕вв╕тчизники. А як╕сь недоумки говорять, що ц╕ пам'тники, це бажання в╕дстояти честь ╕ славу сво╖х земляк╕в, зложивших голову у боротьб╕ з катами укра╖нського народу нав'язують нам наш╕ пол╕тикани. Та н╕. Це наш святий обов'язок!!!
П. Гольбах
20.05.2008 15:11
счастливого пути!

Та я з вами ще не прощаюсь..... ╤ не над╕йтесь. Я попрощався з парою п╕он╓р╕в.
П. Гольбах
20.05.2008 15:23
берхом,

ну так и ставьте памятники. Кто против? Но только в Галичине. Там, где они воевали. На моей бАтькивщине УПА не было. И это правда. Не было. Не воевали они там. У нас стоят памятники солдатам РККА. Вот они у нас воевали. А так я не против. Ставьте памятник. Только чтобы это не превращали в политические спекуляции. А то у нас все что угодно в угоду политике изгадить могут.