to Andy
Так что ставить памятники палачам - это не наше изобретение. И не советское. И не надо устраивать истерики по этому поводу.
Думаю, ви не зрозум╕ли того, що я хот╕в сказати. Я не мав на уваз╕ пам'ятники окремим особистостям: Бандер╕, Шухевичу, Лен╕ну, Катерин╕ чи ╕н. Загалом мо╓ ставлення до таких пам'ятник╕в не дуже в╕др╕зня╓ться в╕д вашого. Це все таки наша сп╕льна ╕стор╕я. Я мав на уваз╕ братськ╕ могили "Болрцям за волю Укра╖ни". Ви зрозум╕йте, до ц╕╓╖ боротьби причетна майже кожна галицька с╕м'я, хтось воював в УПА, хтось був зв'язковим, хтось допомагав в постачанн╕ продовольства, хтось займався пол╕тичною роботою, хтось допомагав у л╕куванн╕ поранених, хтось ризикував вс╕м ╕ власним життям переховуючи партизан╕в. ╤ тепер для цих людей ╓ святим обов'язком вшанувати пам'ять тих, хто не дожив до сьогодн╕, хто загинув у ц╕й важк╕й боротьб╕ ╕ не лише вшанувати, але й не дозволити всяким нев╕гласам заплямувати славне ╕м'я цих мужн╕х патр╕от╕в. А це були ╖х близьк╕, ╖х родич╕, ╖хн╕ д╕ти ╕ батьки, ╖хн╕ брати ╕ сестри, ╖хн╖ товариш╕, сус╕ди, знайом╕, ╖х сп╕вв╕тчизники. А як╕сь недоумки говорять, що ц╕ пам'тники, це бажання в╕дстояти честь ╕ славу сво╖х земляк╕в, зложивших голову у боротьб╕ з катами укра╖нського народу нав'язують нам наш╕ пол╕тикани. Та н╕. Це наш святий обов'язок!!!