Великие Украинцы

Тема

Пов╕домлень: 140
Бандера Степан Андр╕йович та Шухевич Роман Йосипович
(в п╕дтримку справжн╕х патр╕от╕в, нац╕онал╕ст╕в ╕ л╕дер╕в нац╕╖...)
Важливо!
19.11.2007 9:43
Пов╕домлень: 5642
Перегляд╕в: 125113
Не сл╕д плутати людей, що справд╕ боролися за Укра╖ну, укра╖нц╕в, укра╖нство...з лен╕нами, стал╕нами, кос╕орами. П╕дтримайте цих двох постатей!!!╤ не забудьте про ШЕВЧЕНКА ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА - людини, натхнення якого не т╕льки оповили життя Шухевича, Бандери а й м╕льйон╕в, десятк╕в (а то й сотн╕) м╕льйон╕в людей!!!
Востанн╓ зм╕нено: користувачем ahmed
Пов╕домлень: 52
455149556
20.05.2008 13:22
п╕д час вибор╕в, голосувань найб╕льш активно себе поводять зах╕дн╕ рег╕они; якщо б сх╕д завжди голосував так активно, як зах╕д, то в нас завжди була б б╕льш╕сть. Але...

тому так багато голос╕в за бандеру. до того ж сх╕д в╕дда╓ голоси чесно, тод╕, коли на заход╕ збирали кучку людей, давали грош╕, та вони натискали кнопочки. ╕ не каж╕ть мен╕, що цього не було. це не звичайн╕ пл╕тки, а ╕нформац╕я, як╕й можна дов╕ряти. я звичайно розум╕ю, що т╕, хто так захища╓ сво╖ думки на цьому форум╕, голосували не "за дядьков╕ грош╕", а за сво╖ми уподобаннями.
все буде добре для кожного з нас,
╤ все буде добре, настане наш час...
455149556
20.05.2008 13:35
До реч╕, аватар "зняв" з╕ статт╕ в Укра╖нськ╕й Правд╕ - вс╕м, хто вважа╓ себе насправд╕ св╕домим, а не в "лапках" - дуже раджу уважно прочитати. Просуществует ли Украина до 2017 года?

да уж... все с вами понятно...если вы с детства читаете такие сайты, то вам уже дйствительно ниче в голову другое не вобъешь!

только вот странно: этой откровенной накрученной брехне вы верите, потому что это касается восточной и южной украины, а вот информацию, где о ваших "героях" говорят без розовых очков, вы всячески отвергаете и оправдываете... странные люди... безкомпромиссные.
Пов╕домлень: 614
20.05.2008 13:39
у мене в голов╕ борються дв╕ думки

Коли д╕вчата багато п`ють, до них приходять йожик╕.(с)

Прям класика - боротьба добра ╕ зла.

Для чого ви себе ╕ нас гвалту╓те сво╖ми здогадами, думками, об╕знан╕стю ╕ "високим" ╕нтелектом? В╕друбайте палець та розслабтесь, а то така "внутр╕шня" боротьба до добра не приведе. ╤ ще: д╕вчино, зав'язуйте з спиртним та всякими наркотичними речовинами, ви нам потр╕бн╕ адекватн╕....
Де нема╓ свободи, там нема╓ ╕ в╕тчизни.
П. Гольбах
Пов╕домлень: 48
371086819
20.05.2008 13:42
betle! Я раньше думал, что самый тупой идиот на этом форуме - это BEGEMOT, чи как ткм его?! Но ты его переплюнул! Ты - полный долбодятел! Вы все - конченые фашисты и дауны! Вам бесполезно что-либо доказывать! Вы, придурки, может ещё на майдан выйдете, чтобы результаты проекта пересмотрели?
...петли дверные многим скрепят, а многим поют...
В.Высоцкий
20.05.2008 13:44
його нагороджено найц╕нн╕шою н╕мецькою нагородою, г╕тлеровським хрестом за досягнення п╕д час в╕йськових операц╕й. це факт. а тепер йому присуджено звання героя Укра╖ни!?

Факт?!

Це вам "конотопська в╕дьма" розказала? Чи йожик╕? О це сенсац╕я! ╢ ще?
П. Гольбах
20.05.2008 13:45
От ╕ собутильн╕к п╕дтягнувся.
П. Гольбах
371086819
20.05.2008 13:46
В╕друбайте палець та розслабтесь,

Ты точно полный идиот! Вы, сраные гавнюки собирая в своих шахтах, трохи шишки, трохи б╕лочок загнётесь без Донбасской промышленности, хотя о чём это я? До тебя всё равно не дойдёт! Тебе ещё нужно ВЕРХОМ на горшке сидеть и фотки своего Бандеры на ночь целовать!
В.Высоцкий
455149556
20.05.2008 13:48
зате декотр╕ "адекватн╕" вперлися як барани ╕ нав╕ть припустити не можуть, що не мають рац╕ю
20.05.2008 13:54
що не мають рац╕ю

П╕он╓ри, не шал╕ть. Ма╓те ще як╕сь "факти", викладайте, а то ... зна╓те... ми тут в повному "н╓в╓данн╕". Якщо таких нема, то не в╕двол╕кайтесь в╕д сво╖х комп'ютерних забавок. Вам треба той Бандера ╕ Шухевич?
П. Гольбах
371086819
20.05.2008 13:57
РОМКА, это про тебя мультик был?! Ну там ещё попугай, вся фигня.. Так я чё подумал, может ты тоже попугай? тебе в голову вдолбили бред, вот ты и повторяешь его всю жизнь.
В.Высоцкий