Великие Украинцы

Тема

Пов╕домлень: 140
Бандера Степан Андр╕йович та Шухевич Роман Йосипович
(в п╕дтримку справжн╕х патр╕от╕в, нац╕онал╕ст╕в ╕ л╕дер╕в нац╕╖...)
Важливо!
19.11.2007 9:43
Пов╕домлень: 5650
Перегляд╕в: 132611
Не сл╕д плутати людей, що справд╕ боролися за Укра╖ну, укра╖нц╕в, укра╖нство...з лен╕нами, стал╕нами, кос╕орами. П╕дтримайте цих двох постатей!!!╤ не забудьте про ШЕВЧЕНКА ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА - людини, натхнення якого не т╕льки оповили життя Шухевича, Бандери а й м╕льйон╕в, десятк╕в (а то й сотн╕) м╕льйон╕в людей!!!
Востанн╓ зм╕нено: користувачем ahmed
Пов╕домлень: 1739
19.05.2008 23:37
Лена!

Это вы, "святая простота", открыли клетку гавнюшка?

Так що, бачете- все тече, все зм╕ню╓ться, тепер мене обзивають "св╕домою", але я пишаюся ╖ю бути

Не спешите пышатыся...

Свидомой мы вас "обзываем" не за ваш патриотизм...изм...

Если придет время и вы, однажды, ночью, в темноте, покраснеете при воспоминании этого вашего "свидомского эпизода жизни" - значит вы...изменились и ...мое вам рукопожатие!

А пока...дулялизм в кармане.
Это все, что останется, после меня...
Это все, что возьму я с собой...
Пов╕домлень: 882
20.05.2008 0:04
Кацап,

Отметился? Наложил кучку? Потирай ладошки, ты день прожил не зря... Свободен!
Говорю:"Не сци, браток, Господь нас поважа╓", Ю.Шевчук, ДДТ.
Пов╕домлень: 614
20.05.2008 1:10
Потому, что вы не понимаете, каким на самом деле был ваш Бандера! Вы слепо верите тому, что говорят ваши политики! А может потому, что на западенщини и сейчас дофига фашистов, которые и голосуют за Бандеру так ревностно!

Пан╓слась... Ну показов╕ "п╕он╓ро-жовтенята". Шк╕л╓ та плат╕нка, коли ми дочека╓мось в╕д вас чогось внятного по тем╕? Ви взагал╕ адекватн╕? Минздрав предупреджает: Трамадол - угроза национальной безопасности Украины.
Де нема╓ свободи, там нема╓ ╕ в╕тчизни.
П. Гольбах
20.05.2008 1:25
Так чому ж тод╕ Зах╕дна Укра╖на вважа╓ Бендеру геро╓м, якщо в╕н ╖х знищував? Чому саме Зах╕дна Укра╖на саме за нього голосу╓, причому так ревносно

Потому, что вы не понимаете, каким на самом деле был ваш Бандера! Вы слепо верите тому, что говорят ваши политики! А может потому, что на западенщини и сейчас дофига фашистов, которые и голосуют за Бандеру так ревностно!

Шк╕л╓, невже ти такий невиправимий бовдур, коли дума╓ш, що люди, за власн╕ кошти, поставили пам'ятники в кожному сел╕, в кожному м╕ст╕ сво╖м "вбивцям", слухаючи лише "сво╖х" пол╕тик╕в?
П. Гольбах
Пов╕домлень: 2882
20.05.2008 1:41
Бетл, читинско-полтавский новорос, ну нельзя так подставляться. Постоянно жевать о хамстве оппонентов и писать такое:

Скиллер, пиздуй к Воуту! Там ты найдёш полное понимание. Он тоже интересуется, плотно, физиологическими потребностями человека.

Снова изжога замучала - совсем гастрит не лечишь?

Говорю:"Не сци, браток,..."

пысяй, пысяй, вуйко...

ПС. Не ещь сырых помидоров на ночь. Усе! Не задерживаю.

Геро отдыхает хорошо и не мешает никому покидая нас нажав на машинку...
Пов╕домлень: 1739
20.05.2008 7:32
Шк╕л╓, невже ти такий невиправимий бовдур, коли дума╓ш, що люди, за власн╕ кошти, поставили пам'ятники в кожному сел╕, в кожному м╕ст╕ сво╖м "вбивцям", слухаючи лише "сво╖х" пол╕тик╕в?

Как я любил эти памятники Ленину!
Это все, что останется, после меня...
Это все, что возьму я с собой...
20.05.2008 10:48
Как я любил эти памятники Ленину!

То постав соб╕ його у двор╕
П. Гольбах
20.05.2008 12:31
╤ продовжуй "любити"....
П. Гольбах
Пов╕домлень: 52
455149556
20.05.2008 13:06
у мене в голов╕ борються дв╕ думки: одна, що "больной палец легче отрубить" та залишити вас у споко╖, що з вами зробиш... а ╕нша, що ви ж не туп╕, можете все зрозум╕ти...

але, зда╓ться вам в голову вже так вбили того Бандеру та Шухевича, як "геро╖в", що ви вже давно "з'╖ли та гойда╓теся на гаку"
все буде добре для кожного з нас,
╤ все буде добре, настане наш час...
Пов╕домлень: 52
455149556
20.05.2008 13:13
до реч╕, про Шухевича...

його нагороджено найц╕нн╕шою н╕мецькою нагородою, г╕тлеровським хрестом за досягнення п╕д час в╕йськових операц╕й. це факт. а тепер йому присуджено звання героя Укра╖ни!?

та ╕ще..."героя..." присуджують т╕льки громадянам Укра╖ни, а в╕н - поляк. це вже порушення! Але вс╕ мовчать, бо зах╕д не проти, а сх╕д завжди не дуже емоц╕йний.
все буде добре для кожного з нас,
╤ все буде добре, настане наш час...