Великие Украинцы

Тема

Пов╕домлень: 140
Бандера Степан Андр╕йович та Шухевич Роман Йосипович
(в п╕дтримку справжн╕х патр╕от╕в, нац╕онал╕ст╕в ╕ л╕дер╕в нац╕╖...)
Важливо!
19.11.2007 9:43
Пов╕домлень: 5650
Перегляд╕в: 132558
Не сл╕д плутати людей, що справд╕ боролися за Укра╖ну, укра╖нц╕в, укра╖нство...з лен╕нами, стал╕нами, кос╕орами. П╕дтримайте цих двох постатей!!!╤ не забудьте про ШЕВЧЕНКА ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА - людини, натхнення якого не т╕льки оповили життя Шухевича, Бандери а й м╕льйон╕в, десятк╕в (а то й сотн╕) м╕льйон╕в людей!!!
Востанн╓ зм╕нено: користувачем ahmed
Пов╕домлень: 1046
19.05.2008 13:29
Бетл

Не знаю щодо Плат╕нки, але ╢вгенко, мен╕ зда╓ться, наш однодумець, хоча його фотка де в╕н в футболц╕ "Дякуватиме Богов╕, що я не москаль", мен╕ не зовс╕м сподобалася (щодо футболц╕). Н╕ дочого зайвий раз викликати роздратування у опонент╕в ╕ нагадувати про пол╕тику, до того це свого роду перегиб, як на мене.

Щодо Анди, то я вважаю його здравою, нормальною людиною, здатною нормально сп╕лкуватися. В╕н якось себе намага╓ться асоц╕ювати "над схваткою", бути об"╓ктивним, але в╕дчува╓ться, що його симпат╕╖ б╕льш пророс╕йськ╕, також Не перетравлення вболювальник╕в за Укра╖ну та ╖╖ державн╕сть, тобто "св╕домих". В╕н визна╓ аргументи лише у вигляд╕ беззаперечних факт╕в. Але як можна перев╕рити цю беззаперечн╕сть, тим б╕льш що ╕стор╕я взагал╕ не ╓ досконалою? Хоча колись Анди надав ╕нструктаж щодо перев╕рки достов╕рност╕ фактажу.

Але ╕стину, як це не г╕рко усв╕домлювати, ми д╕зна╓мось не на цьому св╕т╕, а ,нажаль, в ╕ншому вим╕р╕. Чи достов╕рну ╕стор╕ю ми вчили, чи ╕сну╓ рай та пекло або нас водили за нос ╕ насправд╕ з нами буде в╕дбуватися процес ре╕нкарнац╕╖.

Тому дещо надм╕нними здаються коригування Анди, накшталт "дурниц╕ пишете", "нема╓ знань", але до цього сл╕д або не сл╕д звикнути.
Пов╕домлень: 614
19.05.2008 13:32
Но после общения с геро у меня появилась стойкая неприязнь к последователям этих деятелей. Если их идеи отстаивают такие контуженные личности, то они боролись зря.

Не потр╕бно так узагальнювати. Не вс╕ ╖х посл╕довники так╕ "контуженные личности". Б╕льш╕сть спок╕йно живуть у сво╖й держав╕, працюють на ╖╖ благо, народжують та достойно виховують сво╖х д╕тей, прищеплюють ╖м любов до Батьк╕вщини, волелюбн╕сть, повагу до сво╖х сп╕вв╕тчизник╕в та сус╕д╕в. Це ╕ ╓ т╕ сам╕ "св╕дом╕" укра╖нц╕.
Де нема╓ свободи, там нема╓ ╕ в╕тчизни.
П. Гольбах
Пов╕домлень: 21
19.05.2008 13:59
ДЯКУЮ ВАМ, МАМО ╤ ТАТУ, ЩО Я НЕ МОСКАЛЬ!!!!
Пов╕домлень: 2165
19.05.2008 14:05
але в╕дчува╓ться, що його симпат╕╖ б╕льш пророс╕йськ╕

лена_123,

это в корне неверный вывод. Мои симпатии сугубо проукраинские.
Пов╕домлень: 1742
19.05.2008 14:29
Ну поки жив в Галичин╕ ...НЕ БРИЗГАЛ. Що в╕н говорив, ви╖хавши за меж╕ уже видно широко панорамно:)))))
Читаю лише конструктив. Хамство ╕ матюки на╖вного гомосексуального психопата vote , буйнобожев╕льного ол╕гофрен╕чного иванка та ╕ншого обд╕леного ╕ звиродн╕лого кацапомоскалья ╕гнору╓ться:)
Пов╕домлень: 882
19.05.2008 14:40
Лена 123,

Не знаю щодо Плат╕нки, але ╢вгенко, мен╕ зда╓ться, наш однодумець, хоча його фотка де в╕н в футболц╕ "Дякуватиме Богов╕, що я не москаль", мен╕ не зовс╕м сподобалася (щодо футболц╕). Н╕ дочого зайвий раз викликати роздратування у опонент╕в ╕ нагадувати про пол╕тику, до того це свого роду перегиб, як на мене.

Щодо Анди, то я вважаю його здравою, нормальною людиною, здатною нормально сп╕лкуватися. В╕н якось себе намага╓ться асоц╕ювати "над схваткою", бути об"╓ктивним, але в╕дчува╓ться, що його симпат╕╖ б╕льш пророс╕йськ╕, також Не перетравлення вболювальник╕в за Укра╖ну та ╖╖ державн╕сть, тобто "св╕домих". В╕н визна╓ аргументи лише у вигляд╕ беззаперечних факт╕в. Але як можна перев╕рити цю беззаперечн╕сть, тим б╕льш що ╕стор╕я взагал╕ не ╓ досконалою? Хоча колись Анди надав ╕нструктаж щодо перев╕рки достов╕рност╕ фактажу.

Але ╕стину, як це не г╕рко усв╕домлювати, ми д╕зна╓мось не на цьому св╕т╕, а ,нажаль, в ╕ншому вим╕р╕. Чи достов╕рну ╕стор╕ю ми вчили, чи ╕сну╓ рай та пекло або нас водили за нос ╕ насправд╕ з нами буде в╕дбуватися процес ре╕нкарнац╕╖.

Тому дещо надм╕нними здаються коригування Анди, накшталт "дурниц╕ пишете", "нема╓ знань", але до цього сл╕д або не сл╕д звикнути.

Я мав на уваз╕ ╓мельянку ( зда╓ться ). Перегиб (перегин, занадто), здравий (рус.), н╕дочого (разом пиш.), схватка(рус.), вбол╕вальники (ю-╕), н╕с (о-╕), надм╓нний(рус.). Зда╓ться я об╕цяв вам допомагати у оволод╕нн╕ укра╖нською. Прогрес ╓. Не ображайтеся на уточнення ╕ указання на помилки.
Говорю:"Не сци, браток, Господь нас поважа╓", Ю.Шевчук, ДДТ.
Пов╕домлень: 1046
19.05.2008 15:12
Бетле

Дякую за виправлення. Я народилася та виросла в рос╕йськомовному оточенн╕. Починаючи з садочку, зак╕нчуючи школу, укра╖нську чула лише на уроц╕ укр.мова ╕ л╕т-ра. Мо╖ однокласники ╕ я в тому числ╕ дуже ╕рон╕чно в╕дносилися до цих предмет╕в, ржали з багатьох в╕рш╕в, особливо Сосюри. В╕дношення тод╕ було як до ново утворившейся держави так ╕ до мови дуже неповажливим, до громадян Зах╕дно╖ Укра╖ни також ставилася неповажно, хоча сама Зах╕дна Укра╖на- Льв╕в, Яремч╕, Мукачево та розк╕шн╕ Карпати мен╕ завжди подобалися. Укра╖нською б╕льш- менш волод╕ти стала п╕д час навчання в ╕нститут╕. Так що, бачете- все тече, все зм╕ню╓ться, тепер мене обзивають "св╕домою", але я пишаюся ╖ю бути в контекст╕ патр╕отизму щодо сво╓╖ держави.

Так що, вибачайте, ╕нод╕ коли я пишу пости вил╕тають з пам"ят╕ укра╖нськ╕ слова або так би мовити крутяться, н╕бито пам"ятаю, але п╕дзабула. Нажимаю кнопку "зберегти", а пот╕м в╕дразу пригадую як звучить слово укра╖нською, але вже п╕зно.
Пов╕домлень: 882
19.05.2008 15:31
Лена 123

Дякую за виправлення. Я народилася та виросла в рос╕йськомовному оточенн╕. Починаючи з садочку, зак╕нчуючи школу, укра╖нську чула лише на уроц╕ укр.мова ╕ л╕т-ра. Мо╖ однокласники ╕ я в тому числ╕ дуже ╕рон╕чно в╕дносилися до цих предмет╕в, ржали з багатьох в╕рш╕в, особливо Сосюри. В╕дношення тод╕ було як до ново утворившейся держави так ╕ до мови дуже неповажливим, до громадян Зах╕дно╖ Укра╖ни також ставилася неповажно, хоча сама Зах╕дна Укра╖на- Льв╕в, Яремч╕, Мукачево та розк╕шн╕ Карпати мен╕ завжди подобалися. Укра╖нською б╕льш- менш волод╕ти стала п╕д час навчання в ╕нститут╕. Так що, бачете- все тече, все зм╕ню╓ться, тепер мене обзивають "св╕домою", але я пишаюся ╖ю бути в контекст╕ патр╕отизму щодо сво╓╖ держави.

Так що, вибачайте, ╕нод╕ коли я пишу пости вил╕тають з пам"ят╕ укра╖нськ╕ слова або так би мовити крутяться, н╕бито пам"ятаю, але п╕дзабула. Нажимаю кнопку "зберегти", а пот╕м в╕дразу пригадую як звучить слово укра╖нською, але вже п╕зно.

Розум╕ю! Сам , ╕нколи, у такому ж становищ╕ перебуваю, хоча у школ╕ укра╖нсько╖ не вчив. Все вдома. Головне усв╕домлювати себе укра╖нцем (бути св╕домим) ╕ поважати цю кра╖ну.

З вашого дозволу ще к╕лька зауважень: держава новоутворена (новоутворено╖ держави), неповажливим ( так не можна говорити)- "╕ до мови ставлення ╕з зневагою"(так л╕пше), бачити (е-и),"але я пишаюся бути нею"(св╕домою) ╕ це робить вам честь. Не вибачайтесь, ваше прагнення до п╕знання р╕дного, наперек╕р перепонам, да╓ вам таке ПРАВО.
Говорю:"Не сци, браток, Господь нас поважа╓", Ю.Шевчук, ДДТ.
Пов╕домлень: 1742
19.05.2008 15:36

У нього величезний авторитет у науковому св╕т╕. В╕н автор багатьох наукових статтей ╕ кап╕тальних монограф╕й у вс╕х сферах ╕стор╕╖, пол╕тики ╕ соц╕олог╕╖:)))
Читаю лише конструктив. Хамство ╕ матюки на╖вного гомосексуального психопата vote , буйнобожев╕льного ол╕гофрен╕чного иванка та ╕ншого обд╕леного ╕ звиродн╕лого кацапомоскалья ╕гнору╓ться:)
Пов╕домлень: 1219
19.05.2008 15:39

- у меня порой бывают такие, а иногда и обратные проблемы. В качестве дружеской помощи: загрузите в "избранное" данный сайт:ProLingOffice.NET - укра╖нсько-рос╕йський ╕ рос╕йсько-укра╖нський онлайн-перекладач.
www.tychyna.kiev.ua www.castles.com.ua www.karpaty.com.ua