БУДЬ ЛАСКА, ПРОДУБЛЮЙТЕ ПОСИЛАННЯ "Голосуй тут" У ДЕРЕВ╤ МЕНЮ! --- зараз кнопка "Голосуй тут" в╕зуально не сприйма╓ться, оск╕льки виконана на кшталт заурядного баннеру!!!
Саме тому, що вона виконана на кшталт яскравого банера, вона дуже добре в╕зуально сприйма╓ться.
Я вдруге на сайт╕, ╕ б╕льше хвилини шукав-згадував можлив╕сть додати голос за кандидатуру особи, д╕яльн╕сть яко╖ вважаю г╕дною в╕дзнаки, --- ГАНЬБА!
Я перепрошую, але якщо Ваше око не вловлю╓ двох ан╕мац╕йних банер╕в з 20 шрифтом тексту ╕ шука╓ посилання на голосування будь-де ╕нде, то це вже ╕ндив╕дуальн╕ особливост╕ Вашого зору.
Погодьтесь, що таке посилання, як орган╕чна частина сайту, ма╓ (1) входити до структури меню, ╕ (2) бути другим п╕д посиланням "Головне".
Не погоджуюся. Адже голосування ╓ лише тимчасовою процедурою, ╕ саме тому було обрано банерний формат.
Окр╕м того, ╕нформац╕я "Про проект" пода╓ться, зазвичай, останньою. Це, звичайно, на Ваш смак, але, на м╕й погляд, вона не ма╓ м╕ститися НАД посиланнями "Велик╕" та "╤нш╕ Велик╕", хоч на як╕ б умови Ви не погодились з власниками формату програми.
Знову ж таки, це Ваше суб'╓ктивне бачення.