|
Пов╕домлень: 7
 274444684 |
30.10.2007 17:53
Мг...
А китайських ╕мператор╕в не пропону╓те?
Велик╕ Укра╖нц╕ пом╕ж нами
|
|
|
Пов╕домлень: 38
|
30.10.2007 18:19
Це сумний жарт про цар╕в. Вони зробили укра╖нц╕в марг╕налами... на сво╖й земл╕. Проект ВУ це якраз навпаки.
|
|
|
Пов╕домлень: 3
|
30.10.2007 22:27
жарти жартами, а Троцький уже ув╕йшов у список "великих укра╖нц╕в". як на мене, явище одного порядку.
тому, за ц╕╓ю ж лог╕кою, до цього перел╕ку сл╕д причислити пов"язаних з Укра╖ною Стал╕на, Хрущова, Брежнева, Черненка ╕ Горбачова (ви чули якою мовою говорила його мати з Ставропольського краю?:)).
|
|
|
Пов╕домлень: 7
 274444684 |
31.10.2007 2:23
Вулицю Кос╕ора в столиц╕ таки перейменували - на Чорновола. Але там, навпроти к╕нотеатру "Ки╖вська Русь", дос╕ сто╖ть пам'ятник Стан╕славу Кос╕ору.
Б╕льшовика, який безпосередньо керував орган╕зац╕╓ю голодомору в Укра╖н╕, а також входив до складу тр╕йки ╕ власноруч засудив до смерт╕ десятки тисяч людей, звали Стан╕слав В╕кент╕йович Кос╕ор.
Науковц╕ в╕дзначають, що в╕н був одн╕╓ю ╕з найб╕льш злов╕сних постатей в укра╖нськ╕й ╕стор╕╖.
Кос╕ор разом ╕з другим секретарем ЦК парт╕╖ Постишевим розсилали документи п╕д назвою „Дов╕дка про надуманий голод з метою боротьби проти хл╕бозагот╕вель”. Ц╕каво в контекст╕ президентських доган губернаторам, чи не так? Тепер ц╕й людин╕ в столиц╕ Укра╖ни, на вулиц╕ В’ячеслава Чорновола височ╕╓ пам’ятник.
Велик╕ Укра╖нц╕ пом╕ж нами
|
|
|
Пов╕домлень: 11
|
01.11.2007 18:56
to Lemar
насправд╕, Троцький не ув╕йшов у список "великих" - це вир╕шуватимуть люди п╕д час голосування, яке ще попереду. просто нам зда╓ться, що це дуже масштабна постать ╕ не вказати ╖╖ в перел╕ку великих уродженц╕в Укра╖ни не можна було.
|
|
|
|
02.11.2007 1:01
Пане К╕п╕ан╕, а невже народження про щось говорить? Якщо Троцький не написав жодного абзацу про локальн╕ укра╖нськ╕ проблеми, про укра╖нство ╕ не зробив н╕чого для цього, яким чином таких можна в╕дносити до укра╖нц╕в у ╕сторчному план╕? Ви от. я не знаю де народилися ╕ мене це не ц╕кавить, але Ви пане К╕п╕ан╕, Ви можете бути винесеним на голосуванням бо працю╓те в саме над укра╖нськими проектами, а людина яка не працювала над укра╖нськими проектами не може бути ном╕нована.
|
|
|
Пов╕домлень: 11
|
02.11.2007 11:52
дякую за вашу думку, але ви, очевидно, забува╓те, що селяни п╕шли за Лен╕ним-Троцьким у першу чергу тому, що вони пооб╕цяли вир╕шити одв╕чне селянське питання - земл╕. я думаю, що постать уродженця Тавр╕╖ не можна применшувати. якщо, зв╕сно, не дивитися на ╕стор╕ю кра╖ни як ╕стор╕ю ╖╖ державност╕.
|
|
|
|
02.11.2007 15:56
Постать Троцького н╕хто не применьшу╓, просто в╕н не ма╓ н╕якого в╕дношення до укра╖нц╕в у ц╕й постат╕.
|
|
|
 9469023 |
03.11.2007 0:04
Хлопц╕ да про шо ви кажете, Троцький взагал╕ ╓врей, Комун╕ст╕в геть з 100-тн╕ найвидатн╕ших Укра╖нц╕в.
|
|
|
|
04.11.2007 4:12
"Уродженц╕в"-це добре, тод╕ назв╕ть проект "Велики уродженц╕ Укра╖ни", причому тут сама кра╖на для яко╖ вони мали б бути великими?
|
|