Великие Украинцы
ИНТЕР
рос
укр
В╕део
генеральний спонсор
Новини
Про проект
Концепц╕я проекту
Ведуч╕ проекту
Команда проекту
TOP 11-100
Голосування
Телеформат
Постат╕
Адвокати
╤нш╕ Велик╕
FAQ
Точка зору
Форум
Зворотний зв'язок
Партнери
Тема

Правила форуму
В╕та╓мо, гостю
Вх╕д
Ре╓страц╕я
Форум
»
Про проект
»
╤стор╕я Укра╖ни
»
УПА за ╕ проти...
»
«
<-
<
50
51
52
dario
Пов╕домлень:
104
УПА за ╕ проти...
17.12.2007 10:28
Пов╕домлень:
520
Перегляд╕в:
10047
Чому для нас укра╖нц╕в УПА виклика╓ неоднозачну реакц╕ю?
Для одних вони боролись за Укра╖ну для ╕нших були вбивцями, фашистами. Н╕хто з противник╕в не задумувався чому на Зах╕дн╕й Укра╖н╕ ╖м ставлять пам"ятники, ╖х шанують як ветеран╕в, надають п╕льги про них складають п╕сн╕, колядки ? Х╕ба людей,як╕ вбивали мирне населення,проводили каральн╕ операц╕╖ одним словом знищували св╕й народ шанували? Противники закинуть вони вбивали вчител╕в, колгоспник╕в ╕ т.д. У в╕дпов╕дь я скажу малов╕домий факт,що ╕снували загони псевдо УПА ,як╕ д╕яли п╕д УПА, як╕ вбивали, мордували, грабували для того щоб налаштувати м╕сцеве населення проти повстанц╕в .Ще один закид :попл╕чники фашист╕в .Для Бандери н╕мц╕ були союзниками до проголошення незалежност╕ у 41 роц╕. П╕сля проголошення були масов╕ арешти пров╕дних нац╕онал╕ст╕в.
Бандера сид╕в в концтабор╕. Випустили н╕мц╕ бо розум╕ли в╕йну програють,а Бандера може очолити боротьбу проти б╕льшовик╕в. ОУН-УПА воювала на три фронти з Фашистами, комун╕стами ╕ поляками. Не маючи п╕дтримки з жодно╖ сторони здобували артилер╕ю, амун╕ц╕ю, зброю, шили форму, друкували грош╕, мали сво╖ шпитал╕. Це була структура яка контолювала ц╕л╕ райони. Погодьтесь не типова для укра╖нц╕в самоорган╕зац╕я, дисципл╕на, порядок.А чого варту╓ Служба Безпеки УПА ,яка в╕дхилила 5 спроб вбити Бандеру.Це дало можлив╕сть боротись з б╕льшовиками до к╕нця 50 -х
Роман Шухевич (генерал Чупринка) не п╕шов за кордон,а боровся до к╕нця("хлопц╕ мен╕ в╕рять,я буду з ними до к╕нця) Народ з╕ Сх╕дно╖ Укра╖ни прочитайте малов╕дом╕ факти з ╕стор╕╖,не користуйтесь тавром б╕льшовик╕в. В УПА служили рос╕яни, ╓вре╖, грузини ╕ ╕н. Нац╕ональност╕ .Поважайте людей, як╕ знають ╕стор╕ю УПА в╕д батьк╕в,д╕д╕в,р╕дних...Слава Укра╖н╕! Героям Слава!
vote
Пов╕домлень:
2781
21.10.2008 10:41
Вы на возраст внимание обратите... Писюны совсем газированные... Лица прыщавые, штанишки короткие... Я так понимаю, что Тягныбожку ужо можно начинать немного бить ногами в живот. Под мусоров детей вывел. Борец... мать его за ногу.
Геро отдыхает хорошо и не мешает никому покидая нас нажав на машинку...
Iwanko
Пов╕домлень:
2717
21.10.2008 10:59
Воут, эти гомосеки со слезоточивым газом полезли на беркутов.. спрашиваеться зачем, видать розовые попки свирбели.
А педиков ложили в основном в камуфляже
Второй спереди(в шлеме) - я Геро раньше таким представлял.
Мой друг - Путин
vote
Пов╕домлень:
2781
21.10.2008 11:09
Воут, эти гомосеки со слезоточивым газом полезли на беркутов.. спрашиваеться зачем, видать розовые попки свирбели.
Иванко, если этих пиздили, то еще ладно, но на кадрах есть совсем сопливые.
Геро отдыхает хорошо и не мешает никому покидая нас нажав на машинку...
Кацап
Пов╕домлень:
1638
21.10.2008 12:24
Необходимо отметить, что все эти пафосные рассуждения о том, что Майдан решил судьбу «оранжевой революции» не более чем миф, при помощи которого оранжоидная пропаганда возбуждает вялое сознание масс, когда «помаранчевим» вождям нужна экзальтированная массовка. Толпа на Майдане являлась разменной картой в политической игре взбунтовавшейся номенклатуры. Причем эта карта могла быть в любой момент бита. И даже не спецназом МВД. Можно только представить, что бы было с юнцами (охмелевшими от собственной наглости и безнаказанности), колхозниками с западной Украины (приехавшими в Киев приятно провести время за чужой счет) и рафинированной киевской интеллигенцией (в очередной раз цинично изнасилованной революционной пропагандой), если бы к ним на Майдан все-таки пустили донецких шахтеров.
Это все, что останется, после меня...
Это все, что возьму я с собой...
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2100
191248575
24.10.2008 21:10
Киевские националисты считают субботний марш УПА провокацией
18 октября, 22:46
Лидеры восьми киевских националистических организаций подписали заявление, в котором сегодняшний марш в честь годовщины УПА в Киеве назван политической провокацией.
"Намерение никому не известных людей, организаций, которые выдают себя за националистов, еще раз отметить маршем в Киеве праздник Покрова расцениваем как провокацию, направленную против организованного националистического движения и Украинского Государства в целом", - говорится в заявлении.
Кроме того, авторы заявления в который раз обратились к Президенту Украины Виктору Ющенко на государственном уровне признать деятельность ОУН и УПА освободителной. По их мнению, такой шаг позволит прекратить провокации и спекуляции вокруг данного вопроса.
Заявление подписали лидеры Киевской городской ОУН, КГО Трезуб, КГО УНА-УНСО, Конгресса Украинских Националистов, Украинской партии, Молодежного Украинского конгресса, Центра Национального Возрождения имени Степана Бандеры и объединение Укра╖нська справа.
Напомним, что сегодня по итогам сегодняшних силовых столкновений со сторонниками УПА в Киеве 22 сотрудника милиции госпитализированы с диагнозом отравление неизвестным газом.
Как сообщалось, в субботу, 18 октября, правоохранители задержали более ста участников марша правых сил, посвященного 66-летию УПА. Причиной задержания стало невыполнение требований правоохранителей, которые попытались остановить колону шествующих в сторону Майдана Незалежности.
А ви схавали.Та й до чого тут Тягнибок? Московськ╕ журнал╕сти ваш╕ безцензурн╕, т╕ ще.Вони вже в╕дзначились були - зняли прикольний ролик про кафе "Кри╖вка". Безцензурний,хе-хе(с).
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
Iwanko
Пов╕домлень:
2717
24.10.2008 22:35
Нахтигаль, по твоему "лидеры Киевской городской ОУН, КГО Трезуб, КГО УНА-УНСО, Конгресса Украинских Националистов, Украинской партии, Молодежного Украинского конгресса, Центра Национального Возрождения имени Степана Бандеры и объединение Укра╖нська справа" это
"известные люди и организации
", а "Братство", УНТП и "Патриоты Украины"
неизвестные
!
Ну это как заявить партия "ценителей цвирикания кузнечиков" в Киеве известна, а вот партия "колекционеров туалетной бумаги" неизвестна киевлянам. Ты, Нахтигаль, должен знать кто авторитетней у тебя на хуторе дед Панас или баба Клава, но нам в Киеве все ваши "авторитеты" одинаково
неизвестны
.
"Братство" на слуху так же как и партия Тягныбока, а вот шо то за хуйня подписалась по письмом я в первые слышу.
Вопрос в другом ОТКУДА столько бандеровских партий и организаций при том что голосует за них в сумме меньше 1% украинцев! Начинаете ебашить и обсирать друг друга даже не получив существенной поддержки украинцев, а значит и не получите... фашистолюбов в Украине не так много, а будет ещё меньше.
Далее.
Та й до чого тут Тягнибок?
Нахти, специально для тебя открою тему и поясню, чтоб не задавал дурных вопросов.
Ещё фотки. Моргалы выкалю в реале(Нахти, радуйся, это ж "провакаторов" чмарят)
Фрагмент плача бандеровцев где они обвиняют "систему" в ущемлении своих прав, но не стесняються расписывать свои речёвки:
"В цей час орган╕затори та голови орган╕зац╕й п╕дтримували бойовий дух патр╕от╕в закликами ╕ реч╕вками:
"Слава Укра╖н╕! Героям слава!", "Слава Нац╕╖! Смерть ворогам!", "Кому належить Укра╖на? Укра╖нцям! Кому належить Ки╖в/Харк╕в/Крим/Донецьк/Микола╖в/Льв╕в/Черн╕вц╕/╢вропа/Весь св╕т? Нам!", "Героям Укра╖ни трич╕: Слава, Слава, Слава!", "Одна Раса, одна Нац╕я, одна Батьк╕вщина, це - Укра╖на!", "Комуняки - пси, п╕д╕бгн╕ть хвости!" тощо. Актив╕сти "Братства" дек╕лька раз╕в наголошували, що акц╕я носить мирний характер, хоча за дек╕лька дн╕в до того об╕цяли знести пам'ятник Лен╕ну.
Мой друг - Путин
nachtigall2008
Пов╕домлень:
2100
191248575
24.10.2008 22:57
До толпи ск╕нхед╕в таке саме в╕дношення,як до тих чмир╕в ╕з...как б╕шь ╓во... а,╢враз╕йск╕й Саюз Маладьож╕,Русс╕кй блок ╕ все таке ╕нше.
При чому тут Тягнибок,я так ╕ не зрозум╕в.
Якщо ж вам,
╤ванко
,подоба╓ться створювати соб╕ фантом╕в-опонент╕в,то будь ласка.То ви з письменниками-фантастами полем╕зу╓те,то викрива╓те деб╕льний натовп ск╕н╕в,н╕якого в╕дношення до мого нац╕онал╕зму не маючих. Я тут н╕ до чого.
Якщо хочете високо п╕днятися, користуйтесь власними ногами. Не дозволяйте нести себе, не с╕дайте на чуж╕ плеч╕ ╕ голови
(Ф. Н╕цше)
Gero
Пов╕домлень:
1688
12.11.2008 9:47
Психопатоутам, гамнянкам, дряхлим Ольгам 77, обстругал╕т╕ та ╕ншим курвославським патр╕отам читати дв╕ч╕:)
10 листопада у Служб╕ безпеки Укра╖ни в╕дбулися чергов╕ Громадськ╕ ╕сторичн╕ слухання, присвячен╕ "б╕лим плямам" ╕стор╕╖ Укра╖ни. Цього разу розглядалася тема “УПА ╕ н╕мц╕: сп╕впраця чи протистояння”. Теза "сп╕впрац╕ УПА ╕з н╕мецькими окупантами" ╓ центральною у кампан╕╖ проти визнання УПА воюючою стороною у Друг╕й св╕тов╕й в╕йн╕, а питання стосунк╕в Укра╖нського визвольного руху та Н╕меччини залишаються найб╕льш запол╕тизованими. Директор Галузевого державного арх╕ву СБУ Володимир Вятрович п╕дкреслив, що на доказ сп╕впрац╕ УПА з н╕мцями часто наводяться факти, як╕ не мають стосунку до УПА, - пов╕домили ZAXID.NET в прес-центр╕ СБУ.
Йдеться, насамперед, про короткострокову сп╕впрацю ОУН ╕ Абверу та створення двох батальйон╕в “Нахт╕галь” та “Роланд”. Однак сл╕д зауважити, що дан╕ формування були створен╕ в 1941 р., тод╕ як УПА утворилася лише наприк╕нц╕ 1942 р. Див╕з╕я СС “Галичина” (1943 р.) хоч ╕ складалася з укра╖нц╕в, проте була структурою н╕мецько╖ арм╕╖ ╕ не мала н╕чого сп╕льного з Укра╖нським визвольним рухом.
Частина ╕сторик╕в наполяга╓ на тому, що начебто мало м╕сце "засудження" УПА Нюрнберзьким трибуналом. У вступному слов╕ Володимир Вятрович запропонував ус╕м присутн╕м самост╕йно спростувати цей м╕ф, погортавши представлене на слуханнях повне з╕брання матер╕ал╕в Нюрнберзького процесу, у якому нав╕ть не згаду╓ться абрев╕атура УПА.
Читаю лише конструктив. Хамство ╕ матюки на╖вного гомосексуального психопата vote , буйнобожев╕льного ол╕гофрен╕чного иванка та ╕ншого обд╕леного кацапомоскалья ╕гнору╓ться:)
Andy
Пов╕домлень:
2112
12.11.2008 9:58
хоч ╕ складалася з укра╖нц╕в, проте була структурою н╕мецько╖ арм╕╖ ╕ не мала н╕чого сп╕льного з Укра╖нським визвольним рухом.
Саме так! А той факт, що ╕ т╕, ╕ друг╕ стр╕ляли в одних ╕ тих самих "ворог╕в" Укра╖ни..., так це просто зб╕г обставин. Так сталося, що клят╕ москал╕ в╕чно крутились на приц╕л╕. ╤ у тих, ╕ у тих.
И небольшое замечание: войска СС и Вермахт все же разные структуры.
Gero
Пов╕домлень:
1688
12.11.2008 10:05
И небольшое замечание: войска СС и Вермахт все же разные структуры.
Ну все ж не так антагон╕стично "разные" як будь-яка частина ЧА и заградотряд НКВД:)
Читаю лише конструктив. Хамство ╕ матюки на╖вного гомосексуального психопата vote , буйнобожев╕льного ол╕гофрен╕чного иванка та ╕ншого обд╕леного кацапомоскалья ╕гнору╓ться:)
«
<-
<
50
51
52