Великие Украинцы

Тема

Пов╕домлень: 1688
Солжен╕цин...
(Тр╕шк╕н кафтан ╕ криве дзеркало Кремлянд╕╖)
28.08.2008 11:03
Пов╕домлень: 1
Перегляд╕в: 154
Якось за под╕ями в Груз╕╖ ╕ пек╕нською ол╕мп╕адою непом╕тно пройшла новина про смерть 4.08 89-л╕тнього бородатенького пророка Ал╓ксандра ╤са╓в╕ча Солжен╕цина.

Його житт╓вий шлях п╕дтверджу╓ ╕стину про те, що раб не мр╕╓ про СВОБОДУ, а мр╕╓ ПРО СВО╥Х МАЙБУТН╤Х РАБ╤В. У його св╕тоглядн╕й систем╕ Укра╖на бачилася ╕ на дал╕ в оновленому Союз╕ ╕з Рос╕╓ю на чол╕.

Його кап╕тальна монограф╕я "Арх╕пелаг ГУЛАГ" справд╕ була протестом ╕ запереченням...Але лише одного, ╕ як видно, фундаментального елементу Совдеп╕╖. СССР без цього елементу (а саме дешево╖ рабсько╖ робочо╖ сили ╕ системи залякувань) про╕снувати не зм╕г. Як це виявилося, до щирого смутку Саш╕ Солжен╕цина у 1991 р ╕ на який в╕н в╕дгукнувся пафосною унтерпр╕шиб╓╓вською стат╓йкою "Как нам обустроить Россию".
В╕н би ╕ ГУЛАГ прийняв, якби цю систему кремл╕вськ╕ д╕абетики змогли модерн╕зувати ╕ створити щось на зразок "ГУЛАГА с человеческим лицом". А так... не склалося:)

Але як приклад для форумних гондурас╕йських проплачених ╕ безплатних мосьок (Вонянка ╕ Воута Лайноута)в╕н справд╕ показовий ╕ г╕дний для насл╕дування:))Особливо як приклад для зд╕йснення ними ╖хн╕х пустопорожн╕х ╕ пафосних прогноз╕в:))
Читаю лише конструктив. Хамство ╕ матюки на╖вного гомосексуального психопата vote , буйнобожев╕льного ол╕гофрен╕чного иванка та ╕ншого обд╕леного кацапомоскалья ╕гнору╓ться:)
Пов╕домлень: 1190
05.09.2008 16:39
Ой Геро не знаю...Сломали просто человека,как и тысячи других,подписавших смертные приговоры себе и другим,а может купили,как покупали и продавали тысячи других,а те в свою очередь покупали и опять же продавали опять же тысячи.....и тд. Слушал воспоминания Лукьяненко.Так тот говорил,что в лагерях классик вел себя достойно.Что произошло с ним в США-можно только догадываться.Скорее всего его купили за право вернуться на родину.Примерно так же отзывался и Драч,Загребельный и др. А на своих заявлениях в адрес отношений Украины и России он не пиарился,как и реж.Говорухин,а говорил то,что думает.Такая точка зрения имет право на существование-выраженная в нормальной форме.Их можно понять...Многие,или даже большинство и не слышали и не знают об этом ничего...Они классики,а не политики и до затулиных и лужковых и жириков им ой как далеко. А проза-как по мне так очень даже ничего.Как раз то,что я очень люблю-тотальный антикамунизм.

Не переймайся.
Я ярый антисавэтчик и антикамуняка.Этим все сказано.