Великие Украинцы

Тема

« < 1 2
Пов╕домлень: 33
Орган╕зац╕я сайту
("Постат╕" ╕ розд╕л форуму сл╕д об'╓днати)
06.11.2007 16:07
Пов╕домлень: 18
Перегляд╕в: 1271
Мен╕ зда╓ться, сайт був би б╕льш зручним, якби розд╕л "Постат╕" повн╕стю був орган╕зований як форум - тобто, хто завгодно може додати постать ╕ одразу почина╓ться обговорення. А так дехто вже потрапив в "постат╕" без обговорення з незрозум╕лих мотив╕в, а гарант╕й, що додадуть когось з форуму, нема╓...
Пов╕домлень: 4
268382177
17.11.2007 10:54
Прошу додати у розд╕л "Личности", у опис б╕ограф╕╖ княгин╕ Ольги, те, що вона заснувала Ольжинград в╕домий зараз як м╕сто Вишгород. Це ╓ дуже вагомий факт.
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight
Пов╕домлень: 1579
19.11.2007 16:26
Уважаемая администрация,поскольку данный сайт является официальным для Всеукраинского проекта,считаю неприемлемым проявление здесь некоторыми форумчанами подстрекательств,расовой нетерпимости и антисиметизма,а также откровенного хамства.Введите *Правила поведения на форуме* и жестче модерируйте.А то стыдно становится иногда...
Если вопрос задан правильно,ответ будет неожиданным.
Востанн╓ зм╕нено: 19.11.2007 16:28 користувачем Lada
Пов╕домлень: 8
19.11.2007 18:21
Шановн╕ господар╕ форуму!
Скаж╕ть чому, коли я заходжу на сайт ╕ обираю укр. мову, то на наступн╕й стор╕нц╕ мене знову перекиду╓ на рос.?
Виправте!
╤ друге: чому тут взагал╕ рисутня рос. мова? Ми кого обира╓мо - рос╕ян чи укра╖нц╕в? А може ви за те, щоб великими укра╖нцями були рос╕яни?
╤ ще одне: ставте на першу стор╕нку теми останн╕ пов╕домлення, а не перш╕, а кому треба хай соб╕ мота╓. Бо я наприклад написав пов╕домлення, ╕ ще маю його шукати?
Пов╕домлень: 210
200299200
19.11.2007 19:36
Введите *Правила поведения на форуме* и жестче модерируйте.А то стыдно становится иногда...

Правила существуют. Другой вопрос, что не все эти правила готовы выполнять. В ближайшее время отслеживать непристойное поведение форумчан мы планируем с помощью специально привлеченного модератора.
200299200
19.11.2007 19:43
чому, коли я заходжу на сайт ╕ обираю укр. мову, то на наступн╕й стор╕нц╕ мене знову перекиду╓ на рос.?

Поки що таких скарг не надходило. Спробуйте ув╕мкнути cookies.
╤ ще одне: ставте на першу стор╕нку теми останн╕ пов╕домлення, а не перш╕, а кому треба хай соб╕ мота╓. Бо я наприклад написав пов╕домлення, ╕ ще маю його шукати?

Для в╕дсл╕дковування нових пов╕домлень передбачено спец╕альний л╕нк на стор╕нц╕ з перел╕ком ус╕х тем п╕дфоруму.
Пов╕домлень: 8
19.11.2007 20:08
Кук╕си ув╕мкнен╕. А як щодо мови взагал╕? Може поставите англ╕йську?
200299200
19.11.2007 20:14
А як щодо мови взагал╕? Може поставите англ╕йську?

Якщо зголоситеся на громадських засадах редагувати англомовну верс╕ю, буде й англ╕йська
Пов╕домлень: 16
27.01.2008 13:37
Не знайшов потр╕бно╖ теми, а створювати нову не хочеться...

У мене ╓ пропозиц╕я, або ж побажання...:

Було б дуже непогано, якщо б на фотрум╕ було щось типу: "Нов╕ пов╕домлення з вашого останнього в╕зити", де дуже зручно, ╕ дещо зменшу╓ час пошуку по форуму...
« < 1 2